Katering Aiskrim Paling Sedap Menjamu Tetamu Majlis

Katering Aiskrim Majlis keramaian tidak lengkap dengan hidangan pencuci mulut. Selain kueh muih dan buahan, katering aiskrim kini menjadi kemestian dan hidangan pencuci mulut untuk kanak-kanak mahupun dewasa. Fauza Ice Ceam menyediakan katering...

Berhenti Merokok Segera Dengan Mudah Tanpa Pengganti Nikotin

Berhenti Merokok Segera Dengan Mudah Tanpa Pengganti Nikotin Alhamdullilah sudah 3 tahun saya meninggalkan rokok setelah hampir 19 tahun merokok. Saya berhenti merokok dengan segera tanpa menggunakan pengganti nikotin langsung. Saya sendiri...

5 Perkara Yang Tak Patut Di Buat Oleh Peniaga Online

5 Perkara Yang Tak Patut di Buat Oleh Peniaga Online Perniaga online, jika ingin berjaya elak buat 5 perkara yang tidak patut di buat ini . Berniaga online dan sebenarnya ada banyak benda yang kita kena follow. Ada perkara yang tak patut di...

Coaching Business Santai untuk Income dari 4 angka ke 5 angka

Assalamualaikum. Taniah sekali lagi buat leader baru saya, yanti yang dapat capai Supervisor bulan lepas. Sekarang tiba masa untuk turunkan ilmu leadership pada yanti dan bantu yanti pula memimpin team sendiri. Kelmarin kami set untuk coaching dan set target baru...

closing Shaklee july 17

alhamdulillah dah selesai closing july 17 dengan cemerlang .  Lahir seorg leader bawah bimbingan olie  dengan income baru 4 angka . syukur. sambil makam buger ayam special lepas closing. sambil kami suami isteri bincang plan bulan ogos pula. setelah 3 tahun bisnes...

Kelas online masuk siri 3

Alhamdulillah  kelas online bina dan masuk siri 3. bermula dengan  sharing sesama shaklee sekarang  dah meluas sampai pada umum. ini lah kerja sampingan olie sekarang .  sambil membantu ramai newbee untuk bisnes online dengan ilmu yg betul. ada yg tertanya kenapa olie...

Model baru Penapis Air Coway yang kami terpaksa beli

Kisah Model Penapis Air Coway yang kami terpaksa beli hari tu Penapis air coway ni siapa tak kenal kan. Dalam shooping mall pun belambak booth coway ni. Tu belum lagi agen coway di merata2 kawasan . Penapis air jenama coway ni dah lama dalam pasaran . Aku ingat lagi...

Saya akan membantu anda rasa sihat dari semalam dan lebih ceria menjalani kehidupan bersama orang tersayang

Olie Fazlia

Pengedar Bebas Shaklee

Hubungi

Pengedar Shaklee Malaysia

Postage & COD

Contact

012-677 0032

Email

boomersempire@gmail.com