Youth Shaklee Skin Care Selesaikan Masalah Kulit & Kembali Jelita Seperti Dahulu.

Produk Shaklee terbaru iaitu Youth Shaklee yang di formulakan secara semulajadi . Anda biasa dengar tak tentang Produk Kulit Semulajadi ? Sudah tentu kita biasa dengar terutama jika kita seorang pengemar Produk Kecantikkan Semulajadi.

Youth Skin Care Dari Shaklee adalah salah satu Produk Penjagaan Kulit Semulajadi terkini launch pada bulan Mac 2018. Mungkin anda belum pernah dengan tentang nya atau juga pernah dengar dan tahu.

 

 

Youth Shaklee Skin Care Malaysia

 

 

Saya akan kongsikan di sini tentang Youth Shaklee Skin Care dan apa kelebihanya untuk anda pengemar Produk Kecantikkan SemulajadiYouth Skin Care ni adalah rangkaian Produk Penjagaan Kulit terbaru dari Shaklee yang mengantikan NutriWhite Shaklee dulu.

 

Produk Youth Shaklee ini dikaji selama  8 tahun sebelum Ia di pasarkan tau. Bukan dipasarkan begitu shaja dan bukan juga Produk OEM. Selain melalui ujian klinikal oleh pakar kulit bertaraf antarabangsa ia juga menjalani ujian ke atas 100 individu pelbagai peringkat umur & pelbagai jenis kulit.

 

100% wanita yang menggunakan Youth Shaklee selama 7 hari telah mendapat kesan kulit yang lebih baik dan 2/3 dari mereka dapat kesan kelihatan lebih muda . Begitulah kajian yang telah Shaklee Jalankan untuk Produk Penjagaan Kulit Shaklee. Ada 1500 bahan yang tidak Shaklee gunakan dalam Set Kulit Shaklee ni. Ini adalah antaranya :

 

 

Bahan Berbahaya Dalam Produk Kecantikkan

Lauril Sulfat/Laureth Sulfat
Pewangi Sintetik
Paraben
Pengawet Formaldehid
Resorsinol
Minyak Mineral/Paraffin/Petrolatum
Biji mikro (Plastik Mikro)
EDTA
Ethanolamines (MEA/DEA/TEA)
Benzofenon
Phthalates

Cyclosilicone
Sebatian ammonium kuartener
Quaternium-15
Hydroquinone
Pewarna Sintetik
Bahan-bahan dari haiwan
Lanolin
Propylene glycol
Logam Berat
Merkuri
Perak & Garam

Merkuri
Perak & Garam
Garam Barium
Pelarut
Toluene
Bahan Dorong Chlorofluorocarbon
Sebatian berfluorin
Tar Arang
Talkum
Gandum (Gluten)

Kelebihan Youth Skin Care

Z

100% vegan

Z

Bahan semulajadi

Z

Bebas kekejaman

Z

Hipoalergenik

Z

Non-comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)

Z

Diuji oleh ahli dermatologi

Z

Diuji oleh ahli oftalmologi

Selain sebagai Produk Semulajadi Kulit, Youth Skin Care ni juga adalah Set Penjagaan kulit yang sesuai untuk semua jenis kulit. Jarang sekali kita jumpa Skin Care yang sesuai untuk semua masalah kulit. Tapi dengan Youth Shaklee semua masalah kulit dapat dibantu dengan pengunaan setiap hari. Untung kan ? .

 

Kita jarang sekali hanya ada 1 sahaja masalah pada kulit. Selalunya pasti 2 atau 3 masalah kulit. Dari keadaan kulit sampai la jerawat, kedut dan sebagainya. Jadi jika ada penjagaan kulit sebegini pastinya ia sangat menguntungkan dan memudahkan kita. Dalam 1 set Kita dapat selesaikan banyak pada wajah kita.

Manfaat Youth Shaklee Skin Care Yang Menyeluruh

N

Menghilangkan kedutan dari yang halus sehingga yang jelas ketara

N

Memperbaiki tesktur kulit agar lebih licin dan halus

N

Mengecilkan pori kulit

N

keserian kulit yang lebih remaja dan cerah

N

Menghilangkan dan mengelakkan pigmentasi

N

Mengajalkan kulit agar lebih elastik

N

Memperbaiki kekenduran kulit agar terbentuk membuatkan wajah nampak muda

N

Memperbaiki masalah jerawat

N

Melembabkan dan memperbaiki masalah kulit berminyak atau kering

N

Menghilangkan parut dan juga sun burn

Bahan untuk Skin Care Youth ni dipilih dengan bahan yang terbaik supaya memberikan kesan yang ketara pada kulit wajah . Ini antara bahan utama yang digunakan

Muscadine Grape

Muscadine Grape ni bukan senang nak dapat. Rare . Manfaat Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent ni sangat powerful sebagai antioksida yang kuat membantu memperbaik sel, DNA dan menghalang dari kesan radiasi yang kita hadapi seharian dari persekitaran, kosmetik. Ia juga meghalang dari collagen kita rosak dan menyebabkan kulit tidak anjal. Kerosakan Collagen ni termasuk lah juga dari pemakanan kita termasuk gula. Tapi di Malaysia kita memang masyarakat yang suka pada benda manis. Oleh itu bahan ni sangat membantu.

LOTUS JAPONICUS

Dengan gabungan LOTUS JAPONICUS bantu penjanaan semula sel supaya kulit hasilkan collagen dengan lebih banyak, elastin dan fibrilim mengaktifkan protin Youth Skin Care dengan mengaktifkan protin Youth. Sesuai untuk kita yang semakin meninbgkat umur dan makin kurang penghyasilan collagen. Youth Complex ni dihasilkan ersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur..

APPLE STEM CELL EXTRACT

Menurut Kajian Apple Stem Cell Extract ni bantu aktifkan dan cepatkan pembaharuan sel kulit. Bila sel cepat diperbaharui . Cepat la semua proses mebaiki tisu, Hilangkan parut dan sebagainya supaya kulit nampak lebih muda, berseri dan lembut halus.

SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT

Schisandra Chinensis Fruit Extract ni di gunakan oleh masyarakat China , Korea dan Jepun sebagai herba tradiosional. Sangat bagus untuk legakan kulit yang sedang radang, kulit gatal , jerawat dan sebagainya. Jika anda selalu sada masalah jerawat atau alahan, ia sangat membantu. Ia juga sesuai untuk semua jenis kulit. SchisandraChinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

VITAL REPAIR+® COMPLEX

Vital Repair Complex+® pula mempunyai pelbagai paten yang memberikan nutrien antioksida dan vitamin penting. Ia membantu menghalang radikal bebas. Pengunaan bahan ini membantu mengelakkan kulit bertambah rosak dan juga sebagai penghalang. Ia mengalakkan sel sihat tumbuh dengan baik

 

 

Shaklee Youth Complex dalam proses di patern kan . Yang mana kesemua gabungan bahan dan kajian termasuk keberkesanan ni kita tak boleh dapat di tempat lain dan exclusive hanya di Shaklee. Walaupun jika ada yang mempunyai bahan seumpamanya tetapi ia tidak dapat menyerupai seperti Youth Shaklee

Setelah saya sendir mengunkan Produk Kulit Youth ni saya juga dapat perbezaan dan yang penting tiada kesakita seperti pengelupasan , alahan kulit atau kesan-kesan lain. Bau nya juga tidak terlalu kuat dengan wangian.

Anda mahu membantu kulit anda sihat dan nampak lmuda dengan lebih berkesan dan selamat. Boleh lah mencuba Set Youth Skin Care dari Shaklee ni. Mari saya tunjukan apa yang terdapat dalam Set Lengkap Youth Skin Care ( Klik untuk lihat)

Hubungi Sekarang

klik untuk hubungi dan dapatkan rundingan secara percuma

Dapatkan runding atau daftar ahli untuk Percuma analisa kulit dari Shaklee Malaysia. Hubungi saya segera

– Pengedar Shaklee Olie
COD & Postage Malaysia
Open Hours

M-F: 9am - 11pm

Sat: 10am - 11pm

Sun: 10am - 11pm

Contact us

012-677 0032

oliesbeautyhealth@gmail.com.com