Pengedar Shaklee Malaysia , Stokis Vivix Shaklee & Youth Shaklee https://oliess.com Produk Shaklee Original berpengalaman 20 tahun Thu, 19 Apr 2018 07:02:56 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.5 https://i2.wp.com/oliess.com/wp-content/uploads/2016/02/images33.png?fit=30%2C32&ssl=1 Pengedar Shaklee Malaysia , Stokis Vivix Shaklee & Youth Shaklee https://oliess.com 32 32 95684078 Tanda Anda Perlu Penapis Air Luar Rumah https://oliess.com/penapis-air-luar-rumah/ https://oliess.com/penapis-air-luar-rumah/#respond Thu, 19 Apr 2018 07:02:56 +0000 https://oliess.com/?p=6205 Penapis Air Luar Rumah Dulu aku pun tak tahu apa perlunya Penapis Air Luar Rumah ni.  yang aku tahu hanya  untuk minum supaya tak perlu masak. Senang lah kerja kan. Tidak juga aku tahu yang air kat Malaysia ni tidaklah sebersih mana  rupanya. Aku fikirkan hanya kawasan  pedalaman. Sehinggalah di terangkan dengan jelas tentang air […]

The post Tanda Anda Perlu Penapis Air Luar Rumah appeared first on Pengedar Shaklee Malaysia , Stokis Vivix Shaklee & Youth Shaklee.

]]>
https://oliess.com/penapis-air-luar-rumah/feed/ 0 6205
Akibatnya bila dah lama tak service braces https://oliess.com/akibatnya-bila-dah-lama-tak-service-braces/ https://oliess.com/akibatnya-bila-dah-lama-tak-service-braces/#respond Wed, 11 Apr 2018 12:27:02 +0000 https://oliess.com/?p=6192 sudah berapa lama aku asyik sakit rahang. mungkin sebab lama sangat dah tak check braces akibat terlalu sibuk.   hari ini aku ke klinik untuk check gigi. ” dokter gusi belakang saya bengkak sikit. mungkin braces ni tolak ke belakang” ini bukanlah kali gusi ni bengkak. aku tahu akibat gigi bongsu. tapi aku cuak juga […]

The post Akibatnya bila dah lama tak service braces appeared first on Pengedar Shaklee Malaysia , Stokis Vivix Shaklee & Youth Shaklee.

]]>
https://oliess.com/akibatnya-bila-dah-lama-tak-service-braces/feed/ 0 6192
5 Vitamin Untuk Tenaga Shaklee Penting Jika Anda Seorang Yang Aktif & Sibuk https://oliess.com/5-vitamin-untuk-tenaga-shaklee/ https://oliess.com/5-vitamin-untuk-tenaga-shaklee/#respond Wed, 28 Mar 2018 17:52:43 +0000 https://oliess.com/?p=6142 Vitamin Untuk Tenaga Shaklee Seiring dengan usia dan peredaran zaman sebegitu juga lah tenaga kita makin merosot dan menua. Pernahkan anda rasa sangat letih seharian ? Cuba lihat kanak-kanak mereka tak tahu Penat kecuali waktu nak tidur. Sel tenaga mereka masih sihat  dan belum  tercemar dan merosot seperti kita. Bagaimana kita nak baiki sel tenaga […]

The post 5 Vitamin Untuk Tenaga Shaklee Penting Jika Anda Seorang Yang Aktif & Sibuk appeared first on Pengedar Shaklee Malaysia , Stokis Vivix Shaklee & Youth Shaklee.

]]>
https://oliess.com/5-vitamin-untuk-tenaga-shaklee/feed/ 0 6142
Belajar menulis di blog dan kempen kesihatan https://oliess.com/belajar-menulis-di-blog/ https://oliess.com/belajar-menulis-di-blog/#respond Sun, 04 Mar 2018 16:41:28 +0000 https://oliess.com/?p=3355 Belajar menulis di blog dan kempen kesihatan Kali ni saya anjurkan blog mentoring untuk membantu blogger belajar menulis di blog dengan cara yang betul dan di anjurkan sekali kempen kesedaran kesihatan dan tenaga. Blog mentoring / program belajar menulis di blog ni di anjurkan selama insyallah 1 bulan . Sepanjang Program ini saya akan pantau […]

The post Belajar menulis di blog dan kempen kesihatan appeared first on Pengedar Shaklee Malaysia , Stokis Vivix Shaklee & Youth Shaklee.

]]>
https://oliess.com/belajar-menulis-di-blog/feed/ 0 3355
7 Tips Memilih Set Berpantang Untuk Kesihatan Ketika & Selepas Berpantang https://oliess.com/7-tips-memilih-set-berpantang/ https://oliess.com/7-tips-memilih-set-berpantang/#respond Fri, 27 Oct 2017 15:33:18 +0000 http://oliess.com/?p=3302 7 Tips Memilih Set Berpantang Untuk Kesihatan Ketika & Selepas Berpantang Setelah melalui 9 bulan kehamilan dan proses bersalin yang penuh cabaran, kini masanya untuk ibu-ibu untuk proses pemulihan sebelum kembali menjalani kehidupan seperti biasa semula bersama bayi baru. Proses pemulihan ini tentunya memerlukan ibu mengambil Set Berpantang yang terbaik dan berkualiti supaya ibu dapat […]

The post 7 Tips Memilih Set Berpantang Untuk Kesihatan Ketika & Selepas Berpantang appeared first on Pengedar Shaklee Malaysia , Stokis Vivix Shaklee & Youth Shaklee.

]]>
https://oliess.com/7-tips-memilih-set-berpantang/feed/ 0 3302
Katering Aiskrim Paling Sedap Menjamu Tetamu Majlis https://oliess.com/katering-aiskrim/ https://oliess.com/katering-aiskrim/#respond Wed, 25 Oct 2017 18:57:43 +0000 http://oliess.com/?p=3275 The post Katering Aiskrim Paling Sedap Menjamu Tetamu Majlis appeared first on Pengedar Shaklee Malaysia , Stokis Vivix Shaklee & Youth Shaklee.

]]>
https://oliess.com/katering-aiskrim/feed/ 0 3275
Berhenti Merokok Segera Dengan Mudah Tanpa Pengganti Nikotin https://oliess.com/berhenti-merokok-segera-dengan-mudah/ https://oliess.com/berhenti-merokok-segera-dengan-mudah/#respond Sat, 26 Aug 2017 19:43:39 +0000 http://oliess.com/?p=3037 The post Berhenti Merokok Segera Dengan Mudah Tanpa Pengganti Nikotin appeared first on Pengedar Shaklee Malaysia , Stokis Vivix Shaklee & Youth Shaklee.

]]>
https://oliess.com/berhenti-merokok-segera-dengan-mudah/feed/ 0 3037
5 Perkara Yang Tak Patut Di Buat Oleh Peniaga Online https://oliess.com/5-perkara-tak-patut-di-buat-peniaga-online/ https://oliess.com/5-perkara-tak-patut-di-buat-peniaga-online/#respond Wed, 23 Aug 2017 16:18:55 +0000 http://oliess.com/?p=3032 The post 5 Perkara Yang Tak Patut Di Buat Oleh Peniaga Online appeared first on Pengedar Shaklee Malaysia , Stokis Vivix Shaklee & Youth Shaklee.

]]>
https://oliess.com/5-perkara-tak-patut-di-buat-peniaga-online/feed/ 0 3032
Coaching Business Santai untuk Income dari 4 angka ke 5 angka https://oliess.com/coaching-business-santai-untuk-income-dari-4-angka-ke-5-angka/ https://oliess.com/coaching-business-santai-untuk-income-dari-4-angka-ke-5-angka/#respond Mon, 07 Aug 2017 18:38:48 +0000 http://oliess.com/?p=2970 Assalamualaikum. Taniah sekali lagi buat leader baru saya, yanti yang dapat capai Supervisor bulan lepas. Sekarang tiba masa untuk turunkan ilmu leadership pada yanti dan bantu yanti pula memimpin team sendiri. Kelmarin kami set untuk coaching dan set target baru bulan ni. Memnadangkan kami bawa anak masing2 dan shaklee dah tak de playground, maka kami […]

The post Coaching Business Santai untuk Income dari 4 angka ke 5 angka appeared first on Pengedar Shaklee Malaysia , Stokis Vivix Shaklee & Youth Shaklee.

]]>
https://oliess.com/coaching-business-santai-untuk-income-dari-4-angka-ke-5-angka/feed/ 0 2970
Spa Muslimah Di Senawang yang patut anda kunjungi untuk membelai diri https://oliess.com/spa-muslimah-di-senawang/ https://oliess.com/spa-muslimah-di-senawang/#respond Wed, 02 Aug 2017 19:17:36 +0000 http://oliess.com/?p=2933 Spa Muslimah Di Senawang yang patut anda kunjungi Fitrah wanita untuk cantik dan menarik. Selain menjaga kecantikan dan kesihatan di rumah, wanita juga sangat perlukan rawatan Spa secara profisional bagi membantu rawatan kecantikkan yang lebih detail oleh pakar kecantikan di Spa di senawang ini menyedikan khidmat rawatan kesihatan dan kecantikkan dengan harga berpatutan. Nia Beauty […]

The post Spa Muslimah Di Senawang yang patut anda kunjungi untuk membelai diri appeared first on Pengedar Shaklee Malaysia , Stokis Vivix Shaklee & Youth Shaklee.

]]>
https://oliess.com/spa-muslimah-di-senawang/feed/ 0 2933
closing Shaklee july 17 https://oliess.com/closing-shaklee-july-17/ https://oliess.com/closing-shaklee-july-17/#respond Mon, 31 Jul 2017 17:35:49 +0000 http://oliess.com/?p=2927 alhamdulillah dah selesai closing july 17 dengan cemerlang .  Lahir seorg leader bawah bimbingan olie  dengan income baru 4 angka . syukur. sambil makam buger ayam special lepas closing. sambil kami suami isteri bincang plan bulan ogos pula. setelah 3 tahun bisnes shaklee makin dapat rasakan rentak business. doa kan segalanya di permudahkan. doa kan […]

The post closing Shaklee july 17 appeared first on Pengedar Shaklee Malaysia , Stokis Vivix Shaklee & Youth Shaklee.

]]>
https://oliess.com/closing-shaklee-july-17/feed/ 0 2927
Kelas online masuk siri 3 https://oliess.com/kelas-online-masuk-siri-3/ https://oliess.com/kelas-online-masuk-siri-3/#respond Sat, 29 Jul 2017 17:38:34 +0000 http://oliess.com/?p=2924 Alhamdulillah  kelas online bina dan masuk siri 3. bermula dengan  sharing sesama shaklee sekarang  dah meluas sampai pada umum. ini lah kerja sampingan olie sekarang .  sambil membantu ramai newbee untuk bisnes online dengan ilmu yg betul. ada yg tertanya kenapa olie share sesama compititor. pada olie, rezeki allah luas. mana tahu boleh jadi saham […]

The post Kelas online masuk siri 3 appeared first on Pengedar Shaklee Malaysia , Stokis Vivix Shaklee & Youth Shaklee.

]]>
https://oliess.com/kelas-online-masuk-siri-3/feed/ 0 2924
Model baru Penapis Air Coway yang kami terpaksa beli https://oliess.com/penapis-air-coway/ https://oliess.com/penapis-air-coway/#comments Sat, 15 Jul 2017 07:58:14 +0000 http://oliess.com/?p=2898 Kisah Model Penapis Air Coway yang kami terpaksa beli hari tu Penapis air coway ni siapa tak kenal kan. Dalam shooping mall pun belambak booth coway ni. Tu belum lagi agen coway di merata2 kawasan . Penapis air jenama coway ni dah lama dalam pasaran . Aku ingat lagi masa kerja di wisma uoa jalan pinang, […]

The post Model baru Penapis Air Coway yang kami terpaksa beli appeared first on Pengedar Shaklee Malaysia , Stokis Vivix Shaklee & Youth Shaklee.

]]>
https://oliess.com/penapis-air-coway/feed/ 2 2898
Service Penapis Air Luar Rumah Blondal https://oliess.com/service-penapis-air-luar-rumah-blondal/ https://oliess.com/service-penapis-air-luar-rumah-blondal/#comments Thu, 13 Apr 2017 07:36:29 +0000 http://oliess.com/?p=2867 Service penapis air luar rumah blondal Murah Zaman sekarang ramai dah guna penapis air luar rumah . Tujuan untuk menapis air luar rumah supaya se isi rumah dapat air yang bersih . Tak di nafikan air kat malaysia ni belum lagi cukup bersih dari bau, klorin , kuman dan warna2 air. Kadang2 dah masak pun […]

The post Service Penapis Air Luar Rumah Blondal appeared first on Pengedar Shaklee Malaysia , Stokis Vivix Shaklee & Youth Shaklee.

]]>
https://oliess.com/service-penapis-air-luar-rumah-blondal/feed/ 1 2867
BELI VITAMIN LEBIH MURAH DARI BELI INSURANCE https://oliess.com/beli-vitamin-lebih-murah-dari-beli-insurance/ https://oliess.com/beli-vitamin-lebih-murah-dari-beli-insurance/#respond Wed, 01 Mar 2017 00:13:27 +0000 http://oliess.com/?p=2814 Cabaran kempen kesihatan ” beli vitamin lebih murah dari beli insurance “ Assalamualaikum semua. Sangat excited bulan ni sebab akan join cabaran kempen kesihatan buat pertama kali selama 3 tahun bergelar blogger ni dengan topic beli vitamin lebih murah dari beli insurance. Seronok nak join Ye la bila kita berjemaah lebih seronok dari sorang- sorang. […]

The post BELI VITAMIN LEBIH MURAH DARI BELI INSURANCE appeared first on Pengedar Shaklee Malaysia , Stokis Vivix Shaklee & Youth Shaklee.

]]>
https://oliess.com/beli-vitamin-lebih-murah-dari-beli-insurance/feed/ 0 2814
Punca kulit tangan berkedut dan cara mengatasinya https://oliess.com/kulit-tangan-berkedut/ https://oliess.com/kulit-tangan-berkedut/#comments Fri, 24 Feb 2017 23:45:08 +0000 http://oliess.com/?p=1556 Punca Kulit Tangan Berkedut Selain muka, tangan adalah tempat yang juga sangat mudah untuk berkedut dan juga   kawasan yang senang terlihat seperti muka. Kulit tangan berkedut sangat biasa di kalangan orang yang dah berumur. Tapi ada juga yang belum tua tapi kulit tangan dah berkedut oleh sebab-sebab tertentu macam persekitaran , pemakanan dan corak hidup. […]

The post Punca kulit tangan berkedut dan cara mengatasinya appeared first on Pengedar Shaklee Malaysia , Stokis Vivix Shaklee & Youth Shaklee.

]]>
https://oliess.com/kulit-tangan-berkedut/feed/ 6 1556
Peria Katak Untuk Kencing Manis https://oliess.com/peria-katak-untuk-kencing-manis/ https://oliess.com/peria-katak-untuk-kencing-manis/#respond Fri, 24 Feb 2017 14:24:40 +0000 http://oliess.com/?p=2802 Khasiat Peria Katak Untuk Kencing Manis Olie tak ade masalah kencing manis.Tapi mak dan nenek ada . Selalu diorg makan peria katak ni .mungkin sebab khasiat peria katak untuk kencing manis . Dulu Olie memang tak tahu peria katak ni membantu kencing manis. Cuma tahu ni lauk fav family AKA lauk keturunan haha (agak nya […]

The post Peria Katak Untuk Kencing Manis appeared first on Pengedar Shaklee Malaysia , Stokis Vivix Shaklee & Youth Shaklee.

]]>
https://oliess.com/peria-katak-untuk-kencing-manis/feed/ 0 2802