Pengedar Shaklee Kuala Lumpur

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur khas untuk orang di tengah bandaraya Kuala Lumpur dan kawasan berdekatan yang memerlukan vitamin shaklee terus ke pejabat atau rumah dari agent Shaklee Kuala Lumpur.  Anda dapat membeli Shaklee di bandaraya Kuala Lumpur terus ke pintu pejabat atau rumah anda.

 Shaklee Independant Distributor Kuala Lumpur

Saya adalah Pengedar Kuala Lumpur .Selain khidmat COD, saya juga menyediakan rundingan kesihatan juga cadangan vitamin . Anda yang kurang pasti dengan vitamin apa yang anda perlu boleh pm saya permasalahan kesihatan anda atau vitamin penjagaan kesihatan . Insyallah saya akan bantu kenal pasti nutrisi yang anda perlu.

 

 

Untuk anda yang pertama kali menggunakkan produk Shaklee, di nasihatkan anda mendapatkan rundingan kesihatan terlebih dahulu.Ini untuk mengelakkan anda tersalah membeli produk yang mungkin tidak bersesuaian dengan anda. Selain itu untuk kenal pasti jika anda mempunyai alahan terhadap sesuatu vitamin dan juga sejarah kesihatan.

Vitamin Asas

Sebagai panduan kesihatan asas , anda boleh mencuba basic wellness ni . Basic wellness ni vitamin asas yang badan kita perlu setiap hari . Kalau zat ni semua kita tak ambil dengan cukup, badan akan start bermasalah sebab sel tak boleh nak kerja dengan baik. Basic wellness adalah untuk orang sihat. Kalau tak sihat anda perlu extra vitamin untuk bantu anda sembuh . Boleh consult dengan saya , Pengedar Shaklee Malaysia dan Pengedar Shaklee Kuala Lumpur .

Badan yang kurang ambil nutrisi atau tak biasa terima sesetengah nutrisi akan alami sedikit perubahan yang di panggil body adjusment atau badan sedang membiasakan dengan nutrisi . Body Adjusment ni berlainan setiap individu bergantung pada apa yang tak cukup dalam badan. Saya menyediakan after sales service yang mana saya akan memantau anda sepanjang pengunaan vitamin dari cara makan vitamin , body Adjusment dan pertukaran jadual makan vitamin mengikut keperluan .

 

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur
Julia
Contact: 016 – 568 9065. Klik untuk WHATSAPP
Kawasan COD : Kuala Lumpur City Center, KLCC, bukit bintang, Jalan tun Razak, Pavilion, Kg baru dan berdekatan . Termasuk Kawasan berdekatan Kuala Lumpur seperti desa pandan, Sri Rampai, Wangsa Maju, Stapak dan lain2 sekitar Kuala Lumpur

Walaupun menyediakan khidmat COD untuk pelanggan shaklee Kuala Lumpur, saya juga menerima pesanan postage untuk seluruh malaysia . Anda masih boleh mendapatkan rundingan dari saya, Pengedar Shaklee Kuala Lumpur.

Hubungi saya Julia Pengedar Shaklee di Kuala Lumpur untuk COD terus ke rumah dan postage seluruh Malaysia. Rundingan kesihatan adalah percuma .Selain itu anda juga boleh hubungi saya untuk sebarang maklumat promosi , daftar ahli dan juga menjadi agent shaklee.