Pengedar Shaklee Putrajaya & Cyberjaya

Agent Sah & Stokis Shaklee dengan bimbingan pengalaman 20 tahun juga latihan nutrisi dari pakar & doktor

Perlukan Vitamin atau anda mahu kami bantu dengan  cadangan vitamin?

Nama Saya Olie .Saya adalah Pengedar Sah Shaklee Putrajaya & Cyberjaya sejak tahun 2014 secara sepenuh masa dan telah menjalani latihan tentang makanan tambahan dari pakar nutrisi, saintis dunia juga doktor. Saya bersedia memberikan anda bantuan untuk dapat kesihatan yang lebih baik dengan cadangan Set yang sesuai dengan mengambil kira sejarah kesihatan dan juga alahan supaya anda dapat Vitamin Shaklee yang betul . Selain itu, saya akan sediakan  jadual pengambilan vitamin mengikut  kesesuaian masa anda  termasuk perubahan jadual jika travel atau berpuasa. Anda akan saya pantau sepanjang mengambil vitamin kerana setiap individu mempunyai body adjustment yang berbeza terhadap sesuatu makanan.

Untuk anda yang tinggal di kawasan berhampiran, kami menyediakan penghantaran & COD Produk Shaklee ke

Putrajaya, Cyberjaya, Bangi, Sri Kembangan, Puchong, Nilai & Serdang

Sebagai Pengedar Shaklee Putrajaya & Cyberjaya, saya mempunyai aturan jadual penghantaran setiap hari terutama untuk kawasan-kawasan lain.Anda boleh membuat pesanan awal untuk saya masukkanke slot penghantaran Vitamin Shaklee.

Kami mengambil kira kualiti vitamin yang mana semua vitamin adalah fresh dari Shaklee dan bukan stock lama atau tiruan . Dapakan yang original dari kami.

 

Nak jimat? Bagaimana jika saya bantu anda berjimat.

Dengan mendaftar ahli Shaklee anda  jimat setiap bulan dan layak untuk rebate ahli bagi point terkumpul. Slain itu promosi dan juga kelebihan sebagai Ahli Shaklee.

Sudah dapat apa yang anda cari & dah tahu cara nak jimat.

Dapatkan update promosi terkini

Kawasan COD

Putrajaya, Cyberjaya, Bangi, Sri Kembangan
Serdang, Puchong, Nilai

Hubungi

012-677 0032 (Olie) 

Waktu Operasi

M – F : 8am–11pm

Sat : 9am–11pm

Sun : 9am–11pm