Tidak semua orang mampu untuk berdiet, lebih-lebih lagi mereka yang obesiti dengan BMI 40 ke atas . Untuk mengawal selera makan adalah sesuatu yang sangat sukar dan sangat mencabar buat mereka. Ini adalah punca utama berat badan bagi masalah mengawal selera makan. Metabolisim yang sudah rosak menyebabkan kita tidak dapat mengawal selera makan.

kurus tanpa berlapar

Memahami masalah sebegini , kami menyediakan program yang bersesuaian mengikut keselesaan semasa menjalani program tanpa diet yang ketat. Target utama kami dalam program kurus tanpa berlapar ini adalah untuk memperbaiki metabolisim supaya berat badan dan selera makan dapat dikawal secara semulajadi.

Selera makan akan dikawal secara semulajadi secara berperingkat.Anda akan mendapati selera makan anda berkurangan dengan sendirinya. Penurunan berat badan juga secara berperingkat selama 2 ke 3 bulan , antara 2 kg ke 5 kg. Ada juga pelanggan yang tidak nampak penurunan pada penimbang tetapi mereka mula muat memakai pakaian lama ‘ losing inch not pound “

Apa perbezaan program ini dengan yang lain ?

Dalam program kurus tanpa berlapar ini metabolisim anda dibaiki sambil menurunkan berat badan supaya berat badan anda tidak naik mendadak atau tiada kenaikan setelah apa yang anda turunkan. Tidak seperti program pelangsingan lain yang membuatkan anda mengalami kenaikan semula selepas berhenti.

Apa yang anda dapat dalam program ini ?

  • Memperbaiki metabolisim supaya badan dapat membakar kalori dan lemak dengan baik.
  • Menyekat kalori dan lemak baru
  • Membakar hanya ‘lemak jahat’ dan mengekalkan lemak baik yang di perlukan badan
  • Reshaping
  • Mengawal selera makan dan meningkat kan tenaga semasa metabolisim dibaiki
  • Mengekalkan berat badan yang telah diturunkan dan mengelak kenaikkan semula
  • Membantu masalah kesihatan dan mencantikkan kulit.

” Makan apa yang anda suka dan berat badan anda turun ”

Hubungi Kami untuk consulatasi percuma oleh team terlatih kami.