Pengedar Shaklee Muar & Batu Pahat

Pengedar Shaklee Cheras & Kajang

Pengedar Shaklee cheras & Kajang khas untuk orang Muar & Batu Pahat dan kawasan berdekatan yang memerlukan vitamin shaklee terus ke rumah atau self pickup dari agent Shaklee Muar & Batu Pahat.  Anda dapat membeli Shaklee berdekatan Muar & Batu Pahat dengan mudah dan cepat.

pengedar shaklee kajang

pengedar shaklee kajang

Saya adalah Pengedar Shaklee Muar & Batu Pahat .Selain khidmat COD, saya juga menyediakan rundingan kesihatan juga cadangan vitamin . Anda yang kurang pasti dengan vitamin apa yang anda perlu boleh pm saya permasalahan kesihatan anda atau vitamin penjagaan kesihatan . Insyallah saya akan bantu kenal pasti nutrisi yang anda perlu.

Untuk anda yang pertama kali menggunakkan produk Shaklee, di nasihatkan anda mendapatkan rundingan kesihatan terlebih dahulu.Ini untuk mengelakkan anda tersalah membeli produk yang mungkin tidak bersesuaian dengan anda. Selain itu untuk kenal pasti jika anda mempunyai alahan terhadap sesuatu vitamin dan juga sejarah kesihatan.

Vitamin Asas

Sebagai panduan kesihatan asas , anda boleh mencuba basic wellness ni . Basic wellness ni vitamin asas yang badan kita perlu setiap hari . Kalau zat ni semua kita tak ambil dengan cukup, badan akan start bermasalah sebab sel tak boleh nak kerja dengan baik. Basic wellness adalah untuk orang sihat. Kalau tak sihat anda perlu extra vitamin untuk bantu anda sembuh . Boleh consult dengan saya , Pengedar Shaklee Malaysia dan Pengedar Shaklee Muar & Batu Pahat .

Badan yang kurang ambil nutrisi atau tak biasa terima sesetengah nutrisi akan alami sedikit perubahan yang di panggil healing crisis atau krisis penyembuhan . Healing crisis ni berlainan setiap individu bergantung pada apa yang tak cukup dalam badan. Saya menyediakan after sales service yang mana saya akan memantau anda sepanjang pengunaan vitamin dari cara makan vitamin , healing crisis dan pertukaran jadual makam vitamin mengikut keperluan .

Pengedar Shaklee Muar & Batu Pahat

Pengedar Shaklee Muar & Batu Pahat

Pengedar Shaklee Muar & Batu Pahat

Kak Yah

Facebook : Pengedar-Shaklee-Muar-013-767-9199

Contact : 013-767 9199  Whatsapp Sekarang

COD Area : parit yusoff, sg balang dan kawasan sekitar

Postage seluruh Malaysia

Walaupun menyediakan khidmat COD untuk pelanggan shaklee Muar, saya juga menerima pesanan postage untuk seluruh malaysia . Anda masih boleh mendapatkan rundingan dari saya, Pengedar Shaklee Muar & Batu Pahat.

Hubungi saya Kak Yah Pengedar Shaklee di Muar & Batu Pahat untuk COD terus ke rumah dan postage seluruh Malaysia. Rundingan kesihatan adalah percuma .Selain itu anda juga boleh hubungi saya untuk sebarang maklumat promosi , daftar ahli dan juga menjadi agent shaklee.

VITAMIN CONSULTANT  & PENGEDAR SHAKLEE MUAR & BATU PAHAT