Pengedar Shaklee Raub & Bentong Yang Sah

Pengedar Shaklee Raub & Bentong

Pengedar Shaklee Raub & Bentong khas untuk orang Raub & Bentong dan kawasan berdekatan yang memerlukan vitamin shaklee terus ke rumah atau self pickup dari agent Shaklee Raub & Bentong. Dengan Pengedar di aub dan Bentong , Anda dapat membeli Shaklee berdekatan dan rundingan kesihatan percuma.

pengedar shaklee RAUB & BENTONG (2)

Saya adalah Pengedar Shaklee Raub & Bentong .Selain khidmat COD, saya juga menyediakan rundingan kesihatan juga cadangan vitamin . Anda yang kurang pasti dengan vitamin apa yang anda perlu boleh pm saya permasalahan kesihatan anda atau vitamin penjagaan kesihatan . Insyallah saya akan bantu kenal pasti nutrisi yang anda perlu.

Untuk anda yang pertama kali menggunakkan produk Shaklee, di nasihatkan anda mendapatkan rundingan kesihatan terlebih dahulu.Ini untuk mengelakkan anda tersalah membeli produk yang mungkin tidak bersesuaian dengan anda. Selain itu untuk kenal pasti jika anda mempunyai alahan terhadap sesuatu vitamin dan juga sejarah kesihatan.

Vitamin Asas

Sebagai panduan kesihatan asas , anda boleh mencuba basic wellness ni . Basic wellness ni vitamin asas yang badan kita perlu setiap hari . Kalau zat ni semua kita tak ambil dengan cukup, badan akan start bermasalah sebab sel tak boleh nak kerja dengan baik. Basic wellness adalah untuk orang sihat. Kalau tak sihat anda perlu extra vitamin untuk bantu anda sembuh . Boleh consult dengan saya , Pengedar Shaklee Malaysia dan Pengedar Shaklee Raub & Bentong .

Badan yang kurang ambil nutrisi atau tak biasa terima sesetengah nutrisi akan alami sedikit perubahan yang di panggil healing crisis atau krisis penyembuhan . Healing crisis ni berlainan setiap individu bergantung pada apa yang tak cukup dalam badan. Saya menyediakan after sales service yang mana saya akan memantau anda sepanjang pengunaan vitamin dari cara makan vitamin , healing crisis dan pertukaran jadual makam vitamin mengikut keperluan .

Pengedar Shaklee Raub & Bentong

Pengedar Shaklee Raub & Bentong

Pengedar Shaklee Raub & Bentong
Nur Armani
Contact: 011-2181 1922
WASAP SEKARANG
FB: Pengedar Shaklee Raub & Bentong
Blog : Pengedar Shaklee Raub
Kawasan COD :

Walaupun menyediakan khidmat COD untuk pelanggan shaklee Raub & Bentong, saya juga menerima pesanan postage untuk seluruh malaysia . Anda masih boleh mendapatkan rundingan dari saya, Pengedar Shaklee Raub & Bentong untuk postage .

Hubungi saya Elin Pengedar Shaklee di Raub & Bentong untuk COD terus ke rumah dan postage seluruh Malaysia. Rundingan kesihatan adalah percuma .Selain itu anda juga boleh hubungi saya untuk sebarang maklumat promosi , daftar ahli dan juga menjadi agent shaklee.

VITAMIN CONSULTANT  & PENGEDAR SHAKLEE RAUB & bENTONG

011-2181 1922