Program Pelangsingan Express.

Adalah antara Program Pelangsingan exclusive kami.Program ini sesuai untuk mereka yang ingin kurus dengan cepat . Tempoh program ini bergantung kepada sebanyak mana kita ingin turun dan selama mana kita ingin meneruskannya.

program pelangsingan berkesan

Sepanjang tempoh untuk kurus dengan cepat , kita akan di sediakan menu harian untuk membantu badan kita membuka ” fat bank ” supaya dapat di bakar dan di gunakkan. Set kurus Shaklee yang kami gunakan dalah berbeza dengan set kurus basic di pasaran. Set kurus exclusive ini membantu metabolisim , pembakaran lemak dan kalori dan membina otot kulit supaya hanya ” lemak jahat ” yang di bakar dan mengekalkan lemak sihat kita. Mengambil suppliment yang betul adalah penting supaya kita tidak kehilangan zat ketika berdiet dan badan dapat bekerja dengan baik.

kurus dengan cepat

Sepanjang program pelangsingan express , kita akan dipantau. Sebarang masalah atau gangguan ketika program akan dipantau dan dibantu sehingga habis program. Program ini mempunyai 3 fasa untuk  kesan yang optimun dan mengekalkan berat badan tanpa kenaikan semula.

Fasa 1

Diet , pecah lemak dan energy boaster

Tempoh ; 1 minggu ke 1 bulan

Fasa 2

Menaikan kalori secara perlahan dan metabolisim boaster

2 minggu ke 1 bulan

Fasa 3 

Maintaining body weight dan menyekat kalori / lemak baru

3 minggu  ke 2 bulan

Tempoh setiap fasa bergantung kepada individu , progress dan keperluan seseorang. Sepanjang program kita tidak digalakkan melakukan senaman yang berat cukup hanya berjalan dan melakukan aktiviti harian. Senaman yang berat akan membuatkan kita berasa lapar dan akan mengganggu diet.

Program ini exclusive dan hanya boleh dipantau oleh team kami yang terlatih. Kami tidak bertanggungjawab terhadap sebarang duplicasi dan jaminan keberkesanan oleh pihak lain.

Hubungi Pakar Pelangsingan kami untuk khidmat nasihat dan cadangan program yang bersesuaian.

Juga Peluang menambah pendapatan bagi yang berminat menjadi pakar pelangsingan kami boleh hubungi saya terus di 012-6770032 ( whatsapp/Telegram available)