Pengedar Shaklee Kuantan

Pengedar Shaklee Kuantan

Pengedar Shaklee Kuantan khas untuk orang kuantan dan kawasan berdekatan yang memerlukan vitamin shaklee terus ke rumah atau self pickup dari agent Shaklee kuantan. Dengan Pengedar di Kuantan , Anda dapat membeli Shaklee berdekatan.

Saya adalah Pengedar Shaklee Kuantan .Selain khidmat COD, saya juga menyediakan rundingan kesihatan juga cadangan vitamin . Anda yang kurang pasti dengan vitamin apa yang anda perlu boleh pm saya permasalahan kesihatan anda atau vitamin penjagaan kesihatan . Insyallah saya akan bantu kenal pasti nutrisi yang anda perlu.

Untuk anda yang pertama kali menggunakkan produk Shaklee, di nasihatkan anda mendapatkan rundingan kesihatan terlebih dahulu.Ini untuk mengelakkan anda tersalah membeli produk yang mungkin tidak bersesuaian dengan anda. Selain itu untuk kenal pasti jika anda mempunyai alahan terhadap sesuatu vitamin dan juga sejarah kesihatan.

Vitamin Asas

Sebagai panduan kesihatan asas , anda boleh mencuba basic wellness ni . Basic wellness ni vitamin asas yang badan kita perlu setiap hari . Kalau zat ni semua kita tak ambil dengan cukup, badan akan start bermasalah sebab sel tak boleh nak kerja dengan baik. Basic wellness adalah untuk orang sihat. Kalau tak sihat anda perlu extra vitamin untuk bantu anda sembuh . Boleh consult dengan saya , Pengedar Shaklee Malaysia dan Pengedar Shaklee Kuantan.

Badan yang kurang ambil nutrisi atau tak biasa terima sesetengah nutrisi akan alami sedikit perubahan yang di panggil healing crisis atau krisis penyembuhan . Healing crisis ni berlainan setiap individu bergantung pada apa yang tak cukup dalam badan. Saya menyediakan after sales service yang mana saya akan memantau anda sepanjang pengunaan vitamin dari cara makan vitamin , healing crisis dan pertukaran jadual makam vitamin mengikut keperluan .

Contact: 012 677 0032

Kawasan COD :KUANTAN/MUADZAM SHAH,IBAM KERATONG (PERANTAU DAMAI)

Walaupun menyediakan khidmat COD untuk pelanggan shaklee kuantan, saya juga menerima pesanan postage untuk seluruh malaysia . Anda masih boleh mendapatkan rundingan dari saya, Pengedar Shaklee Kuantan.

Hubungi saya Olie Pengedar Shaklee di Kuantan untuk COD terus ke rumah dan postage seluruh Malaysia. Rundingan kesihatan adalah percuma .Selain itu anda juga boleh hubungi saya untuk sebarang maklumat promosi , daftar ahli dan juga menjadi agent shaklee.

Vitamin Consultant  & Pengedar Shaklee Kuantan

Olie  012 – 677 0032