Pengedar Shaklee Putrajaya, Shaklee Independant Distributor

Pengedar Shaklee Putrajaya

Pengedar Shaklee Putrajaya khas untuk orang di Putrajaya dan kawasan berdekatan yang memerlukan vitamin shaklee terus ke pejabat atau rumah dari agent Shaklee Putrajaya.  Anda dapat membeli Shaklee Putrajaya terus ke pintu pejabat atau rumah anda.

 

Saya adalah Pengedar Putrajaya .Selain khidmat COD, saya juga menyediakan rundingan kesihatan juga cadangan vitamin . Anda yang kurang pasti dengan vitamin apa yang anda perlu boleh pm saya permasalahan kesihatan anda atau vitamin penjagaan kesihatan . Insyallah saya akan bantu kenal pasti nutrisi yang anda perlu.

 

Pengedar Shaklee Putrajaya & Cyberjaya

Untuk anda yang pertama kali menggunakkan produk Shaklee, di nasihatkan anda mendapatkan rundingan kesihatan terlebih dahulu.Ini untuk mengelakkan anda tersalah membeli produk yang mungkin tidak bersesuaian dengan anda. Selain itu untuk kenal pasti jika anda mempunyai alahan terhadap sesuatu vitamin dan juga sejarah kesihatan.

Vitamin Asas

Sebagai panduan kesihatan asas , anda boleh mencuba basic wellness ni . Basic wellness ni vitamin asas yang badan kita perlu setiap hari . Kalau zat ni semua kita tak ambil dengan cukup, badan akan start bermasalah sebab sel tak boleh nak kerja dengan baik. Basic wellness adalah untuk orang sihat. Kalau tak sihat anda perlu extra vitamin untuk bantu anda sembuh . Boleh consult dengan saya , Pengedar Shaklee Malaysia dan Pengedar Shaklee Putrajaya .

Badan yang kurang ambil nutrisi atau tak biasa terima sesetengah nutrisi akan alami sedikit perubahan yang di panggil body adjusment atau badan sedang membiasakan dengan nutrisi . Body Adjusment ni berlainan setiap individu bergantung pada apa yang tak cukup dalam badan. Saya menyediakan after sales service yang mana saya akan memantau anda sepanjang pengunaan vitamin dari cara makan vitamin , body Adjusment dan pertukaran jadual makan vitamin mengikut keperluan .

Pengedar Shaklee Putrajaya & Cyberjaya

Pengedar Shaklee Putrajaya
Olie
Contact: 012-677 0032 WASAP SEKARANG
Kawasan COD : Putrajaya, Cyberjaya, Bangi, Kajang & Puchong

Walaupun menyediakan khidmat COD untuk pelanggan Shaklee Putrajaya, saya juga menerima pesanan postage untuk seluruh malaysia . Anda masih boleh mendapatkan rundingan dari saya, Pengedar Shaklee Putrajaya.

Hubungi saya Olie Pengedar Shaklee di Putrajaya untuk COD terus ke rumah dan postage seluruh Malaysia. Rundingan kesihatan adalah percuma .Selain itu anda juga boleh hubungi saya untuk sebarang maklumat promosi , daftar ahli dan juga menjadi agent shaklee.

VITAMIN CONSULTANT  & PENGEDAR SHAKLEE PUTRAJAYA 012 677 0032