Shaklee COD Putrajaya

Hi, Assalamualaikum untuk warga Putrajaya. Saya Olie akan membantu anda untuk Produk Shaklee COD Putrajaya. Anda pasti tercari Agen Sah Shaklee di Putrajaya untuk membantu anda mendapatkan Produk Shaklee dengan cepat dan juga bantuan penghataran. Kami akan membantu anda untuk mendapatkan Produk Shaklee di Putrajaya sekarang.

Saya mempunyai pengalaman selama 5 tahun bersama Shaklee dan telah mambantu rami pelanggan mendapatkan Produk Shaklee yang sesuai dengan keadaan kesihatan dan juga alahan. Bagi saya, memastikan anda mendapat kesan yang baik dari cadangan Produk yang sesuai adalah sangat penting. Tidak dinafikan ada ramai Agen Shaklee , namun untuk mendapatkan seorg Pengedar Shaklee yang benar-benar berpengalaman dan terlatih sudah tentu penting bagi anda supaya apa yang anda beli bermanfaat pada kesihatan anda.

Saya bukan sahaja agen  Shaklee COD Putrajaya tetapi kami juga menyediakan rundingan kesihatan dan nutrisi untuk anda secara Percuma.Setiap rundingan adalah dari pengalaman dan juga latihan profisional dari pakar nutrisi, doktor pakar dan juga sanitis Shaklee. Saya juga telah dilatih dengan bimbingan pengalaman 21 tahun bersama shaklee yang dapat memberikan cadangan nutrisi yang tepat. Alhamdullilah kebanyakkan pelanggan saya berpuashati dengan cadangan Produk Shaklee dan juga rundingan yang diberikan.

Untuk pengetahuan anda, rundingan yang saya sediakan akan mengambil kira beberapa faktor penting supaya anda tidak tersalah Produk. Saya akan mengambil kira

Alahan anda

Alahan memainkan peranan pada kesan produk nutrisi yang diambil. Dengan mengambil tahu jenis alahan, saya akan mencadangkan produk yant tidak memburukkan lagi keadaan alahan anda

Tahap kesihatan anda

Tahap kesihatan anda menentukan nutrisi apa yang anda perlukan dan juga jumlah pengambilan nutrisi yang sesuai

Sejarah kesihatan

5% risiko kesihatan di tentukan oleh genetik . Selain itu sejarah kesihatan anda menentukan nutrisi yang perlu anda ambil atau elakkan. 

Simptom anda

Simptom yang anda alami boleh menunjukkan nutrisi apa yang di perlukan dan di elakkan

saya akan membantu aturan penggunaan Produk Shaklee untuk anda mengikut keperluan dan keadaan anda. Pemantauan dari masa ke semasa sepanjang anda mengunakan produk bagi memastikan keberkesannan dan menyesuaikan dengan tindak balas badan anda. Rundingan secara individual dari masa ke semasa pada bila-bila masa.

Harga Istimewa !

Anda boleh menikmati Harga Ahli Shaklee sekiranya anda mendaftar sebagai ahli dengan saya dengan 4 langkah mudah.

 

Maklumat peribadi anda

Nama:
IC :
Alamat :
Email :
Contact:
Bank Account untuk cash rebate Shaklee

 

Hantarkan maklumat

Hantarkan maklumat peribadi anda kepada saya melalui whatsapp, email atau hubungi saya

Daftar dan beli

anda boleh mendaftar dan terus membuat pesanan produk dan kami akan hantarkan beserta kit bag ahli anda

Pengesahan pendaftaran

Anda akan mendapat sms pengesahan no Id dan kata laluan Shaklee online dari pihak Shaklee sejurus pendaftaran di buat

Untuk warga Putrajaya yang mengunakan Produk Shaklee. anda boleh mendapatkan Keahlian percuma dari saya dan menikmati Kelebihan Ahli Shaklee yang menjimatkan. Dapat kan Produk Shaklee COD di Putrajaya sekarang dengan menghubungi saya.

012 - 677 0032

klik untuk hubungi

boomersempire@gmail.com