Dah mengandung 9 bulan tentu berkilo-kilo badan naik. Macam mana nak kembalikan berat badan ke berat yang asal..??? Boleh ker nak makan ubat kurus sambil menyusu bayi ni ??

Sekarang dah tak perlu risau untuk kuruskan badan ketika menyusu . Dengan Program pelangsingan ibu menyusu ni  ibu menyusu boleh turunkan berat badan dengan selamat tanpa memberikan kesan sampingan kepada bayi yang sedang menyusu malah dapat memberikan susu yang penuh nutrisi kepada bayi.

kurus sambil menyusu

Nak kuruskan badan ketika menyusu bukan sesuatu yang susah lagi. Boleh jadi ” hot Mama” sambil breastfeed baby. Menyusu ni boleh membantu ibu-ibu untuk kurus sebenarnya sebab menyusukan bayi boleh membakar 300 ke 500 kalori sehari, tapi ada juga ibu-ibu api yang tak kurus tapi makin berisi.. Ini yang susah lain yang sepatutnya jadi, lain pula yang jadinya.. Iya lah , masa menyusu ni selera besar sebab badan nak produce susu untuk bayi. Jadi mudah sangat lapar dan makan banyak.Berat badan masa mengandung belum turun lagi, tambah pula berat yang baru… ohhhhh tidakk… Seram..

Program pelangsingan ini membantu ibu kuruskan badan ketika menyusu dengan pelbagai cara yang sangat membantu :

  • Membekalkan susu penuh nutrisi kepada bayi

Bila susu badan penuh nutrisi penting yang di perlukan oleh bayi ibu tidak perlu untuk makan terlalu banyak untuk dibekalkan kepada bayi.

  • Mengawal selera makan

Membolehkan ibu menahan selera makan supaya hanya makan apa yang perlu dan tidak terlalu banyak

images (33)

  • Membantu meningkatkan metabolisim

supaya membakar kalori dan lemak tanpa memberi kesan sampingan kepada bayi

  • Membekalkan tenaga kepada ibu

Bila tenaga mencukupi ibu tidak perlu menambah banyak kalori untuk kekal bertenaga.

  • Membina otot dan membakar lemak dan kalori pada tempat yang betul

Ibu akan langsing tanpa mengendur dan meneggangkan otot-otot kulit

  • Bonus mencantikkan kulit ibu dan menghilangkan parut dan kesan alahan ketika mengandung

Program pelangsingan ini sangat sesuai untuk ibu menyusu yang mahu kekal cantik dan langsing.Ibu dapat kuruskan badan ketika menyusu sambil membekalkan susu penuh nutrisi kepada bayi untuk perkembangan sihat bayi. Menjadikan menyusu sesuatu yang menyeronokkan tanpa tekanan.

Nak cuba ?  ..Jom jadi ” hot Mama ‘  Hubungi kami untuk maklumat lanjut . Konsultasi percuma.