Pengedar Shaklee Kota Marudu Sabah

Pengedar Shaklee Kota Marudu Sabah

Pengedar Shaklee Kota Marudu Sabah khas untuk orang Kota Marudu Sabah dan kawasan berdekatan yang memerlukan vitamin shaklee terus ke rumah atau self pickup dari agent Kota Marudu Sabah. Dengan Pengedar di Kota Marudu Sabah , Anda dapat membeli Shaklee berdekatan dan rundingan kesihatan percuma.

pengedar shaklee Kota Marudu Sabah (2)

 

Saya adalah Pengedar Kota Marudu Sabah .Selain khidmat COD, saya juga menyediakan rundingan kesihatan juga cadangan vitamin . Anda yang kurang pasti dengan vitamin apa yang anda perlu boleh pm saya permasalahan kesihatan anda atau vitamin penjagaan kesihatan . Insyallah saya akan bantu kenal pasti nutrisi yang anda perlu.

Untuk anda yang pertama kali menggunakkan produk Shaklee, di nasihatkan anda mendapatkan rundingan kesihatan terlebih dahulu.Ini untuk mengelakkan anda tersalah membeli produk yang mungkin tidak bersesuaian dengan anda. Selain itu untuk kenal pasti jika anda mempunyai alahan terhadap sesuatu vitamin dan juga sejarah kesihatan.

Vitamin Asas

Sebagai panduan kesihatan asas , anda boleh mencuba basic wellness ni . Basic wellness ni vitamin asas yang badan kita perlu setiap hari . Kalau zat ni semua kita tak ambil dengan cukup, badan akan start bermasalah sebab sel tak boleh nak kerja dengan baik. Basic wellness adalah untuk orang sihat. Kalau tak sihat anda perlu extra vitamin untuk bantu anda sembuh . Boleh consult dengan saya , Pengedar Shaklee Malaysia dan Pengedar Shaklee Kota Marudu Sabah .

Badan yang kurang ambil nutrisi atau tak biasa terima sesetengah nutrisi akan alami sedikit perubahan yang di panggil healing crisis atau krisis penyembuhan . Healing crisis ni berlainan setiap individu bergantung pada apa yang tak cukup dalam badan. Saya menyediakan after sales service yang mana saya akan memantau anda sepanjang pengunaan vitamin dari cara makan vitamin , healing crisis dan pertukaran jadual makam vitamin mengikut keperluan .

pengedar shaklee kota marudu sabah

Pengedar Shaklee Kota Marudu Sabah
Lia
Contact: 017-527 8054
WASAP SEKARANG
FB : Pengedar Shaklee Sabah
Blog : MaruduVitamin
Kawasan COD :
Kota Marudu

Walaupun menyediakan khidmat COD untuk pelanggan shaklee Kota Marudu Sabah, saya juga menerima pesanan postage untuk seluruh malaysia . Anda masih boleh mendapatkan rundingan dari saya, Pengedar Shaklee Kota Marudu Sabah untuk postage .

Hubungi saya Lia Pengedar Shaklee di Kota Marudu Sabah untuk COD terus ke rumah dan postage seluruh Malaysia. Rundingan kesihatan adalah percuma .Selain itu anda juga boleh hubungi saya untuk sebarang maklumat promosi , daftar ahli dan juga menjadi agent shaklee.

VITAMIN CONSULTANT  & PENGEDAR SHAKLEE Kota Marudu Sabah

lia 017-527 8054