Youth Skin Care

Youth Shaklee yang semakin mendapat tempat pada peminat Penjagaan Kulit Semulajadi. Youth Skin Care dari Shaklee ini dicipta khas dengan teknologi canggih untuk Penjagaan Kulit Organic yang dapat memberikan kesan sentanding produk kulit berasaskan kimia, malah lebih baik dari itu. Hari ini saya akan kongsikan pula apa yang ada dalam rangkaian Set Youth Skin Care ni untuk kegunaan harian anda.

Youth Skin Care Shaklee

Youth Complex dari rangkaian Set Youth ni dicipta supaya dapat memperbaharui kulit dengan cepat. Kulit kita secara asal nya pada zaman kanak-kanak melalui proses pembaharui kulit sekitar 2 minggu. Sangat cepat. Atau kita panggil sebagai proses salin kulit. Cuba lihat anak-anak kita. Jika mereka berparut cepat sahaja parut tu hilang dan kulit mereka sentiasa halus dan gebu. Namun proses ini meningkat semakin kita meningkat usia dan menyebabkan kulit kita semakin tidak anjal, parut yang lambat hilang, kusam dan sebagai nya. Kollagen juga sudah semakin berkurangan.

 

Mari kita lihat bagaimana proses pembaharuan kulit kita mengikut usia kita.

 

Proses Pembaharuan Kulit Mengikut Usia

$

Kanak-kanak ,14 hari

$

Remaja , 24 - 30 hari

$

30an, 28-35 hari

$

40an, 30- 42 hari

$

50 tahun ke atas, 45-84 hari

Dengan Youth Shaklee Skin Care, ia membantu mempercepatkan pembaharuan sel kulit kepada kadar yang lebih cepat seawal 28 hari. Bila kulit kita mudah untuk renew sel baru, ia akan membantu memperbaharui kulit pada kadar yang lebih optimum dan hasilkan kollagen dengan lebih baik. Bantu elastin kulit  untuk kulit kita jadi lebih gebu, lembut & berseri.

 

Selain membaiki semula sel, Set Kecantikan Youth dari Shaklee ni membantu melindungi kulit untuk kulit yang kekal cantik juga sentiasa memperbaiki. Kulit akan kelihatan lebih muda dan berseri.

 

Saya ada kongsikan tentang Youth Shaklee Skin Care di sini dan juga bahan utama Youth Shaklee

 

Rangkaian Set Lengkap Youth Shaklee Skin Care yang wajib anda miliki  untuk nampak muda dan cantik

Shaklee Youth Skin Care

Rangkaian Set Lengkap Youth Shaklee Skin Care yang wajib anda miliki  untuk nampak muda dan cantik

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

 

Pembersih muka Youth Shaklee gabungan menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulitanda untuk langkah seterusnya. Ia adalah pembersih muka 3 in 1 tidak mengandungi sabun, pH-seimbang. Boleh digunakan sewaktu kulit basah atau mencuci sewaktu kulit kering. Ia mudah di cuci dan tidak mengeringkan kulit, malah menjadikan kulit lebih lembut dan bersih.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract,
Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.

PERFECTING SKIN TONER

 

PERFECTING SKIN TONER membantu membuang sel-sel kulit mati yang pada wajah dan juga pencemaran persekitaran. Ia juga membantu melembabkan kulit. Menjadikan kulit anda lebih berseri, cerah, tidak kusam. Mengecilkan pori-pori dan mengurangkan black head & white head. Kulit anda akan mendapat nutrisi dari campuran vitamin polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract,
Ekstrak Alga Hijau yang Meremajakan.

YOUTH ACTIVATING SERUM

 

Youth Activating Serum ni sesuatu yang wajib anda miliki. ia berkesan menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel,membuatkan kulit anda nampak lebih muda keremajaan dan keserian terunggul.Mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memperbaharui sel kulit yang kritikal dengan campuran vitamin, polifenol & Youth Complex.

Bahan-bahan Utama
YOUTH Complex dengan Apple Cell, Lotus
Japonicus, Vitamin A Berkapsul.

Youth Shaklee Skin Care exclusive ni Mengandungi 10 kali ganda kepekatan. Ia dalam proses paten.

AGE DEFENSE MOISTURIZER - SPF 50

 

Untuk perlindungan kulit anda di siang hari dengan SPF 50 UVA/UVB yang lebih berkuasa dan menyeluruh. Ia juga membantu melembabkan kulit anda tanpa rasa yang melekit dengan vitamin & nutrient botani

Bahan-bahan Utama
SPF 50, Vital Repair+® Complex,
Muscadine Grape Extract

Krim Malam ada 2 pilihan mengikut kesesuaian kulit anda. Untuk ketahui mana yang sesuai untuk anda boleh hubungi dan berunding dengan saya.

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT

 

Krim malam yang membantu memperbaiki sel. Camputan botanikal merangsang penghasilan kollagen & elastin sewaktu anda tidur membuatkan kulit anda lebih nampak muda, licin dan cerah dengan Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+® Complex, Schisandra
Chinensis, Lotus Japonicus

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – RICH

 

Krim malam Rich untuk kulit yang kering bantu melembabkan dengan lebih dalam & membuatkan kulit ada lembut. Ia diformulasi dengan shea butter dan jojoba. Alga Marin ditambah dengan anti oksida yang kaya
dengan vitamin membantu kulit anda semasa tidur dengan mengecas dan memperbaiki sel kulit. Kulit anda akan kelihatan lebih muda, kcerah dan licin

RADIANCE C + E

 

RADIANCE C + E adalah rawatan intensif Khas .Vitamin C tulen dengan dos sebanyak 20% yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan. Radiance C+E mengurangkan kehadiran pigmentation, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit
secara keseluruhan. Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.

Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100%
terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan-bahan Utama
20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi
Untuk penggunaan selama 60 hari.
Bahan-bahan Utama
Vital Repair+® Complex, Lotus Japonicus,
Shea Butter, Jojoba

100% wanita telah terbukti secara klinikal medapat kulit yang lebih muda

Rangkaian Set Kecantikan Youth Shaklee ini di formulasi dengan bahan aktif anti penuaan. Bukan sahaja mendapat kuliit yang cantik , malah anda kelihatan lebih muda hampir sedekad usia anda dengan pengunaan setiap hari.

Dapatkan Set Youth Skin Care Dari Shaklee ini sekarang. Klik untuk pesanan atau berunding dengan saya & Promosi terkini Youth Shaklee

HUBUNGI SAYA PENGEDAR YOUTH SHAKLEE MALAYSIA

Pengedar Shaklee Malaysia
pOS & cod

Postage & COD

Hubungi untuk PERCUMA Rundingan

Contact us

012-677 0032
Klik untuk WhatsApp

oliesbeautyhealth@gmail.com.com

 

Open Hours

M-F: 9am – 11pm

Sat: 9am – 11pm

Sun: 9am – 11pm