Pengedar Shaklee Damansara & Bangsar

Assalamualaikum pada semua pengguna Shaklee dan yang baru nak menggunakan Shaklee. Saya, Yuni Suhaina Pengedar Shaklee Damansara dan kawasan berdekatan menyediakan khidmat COD juga postage seluruh Malaysia.

pengedar-shaklee-damansara-bangsar

Kesihatan adalah sesuatu yang amat berharga yang sangat penting untuk kita jaga. Penjaggan awal membantu kita mengelakkan penyakit berbahaya dan awet muda. Di zaman moden ni kebanyakkan makanan yang kita makan sudah kekeurang nutrien akibat dari proses makanan dan terdedah pada suhu yang panas.

Bagi anda yang ingin kan peroduk Shaklee dan cadangan vitamin untuk penjagaan kesihatan anda dan keluarga boleh la menghubungi Yuni. Consultation adalah percuma untuk pelanggan Yuni. Sebagai Pengedar Shaklee Damansara Yuni juga menyedikan Khidmat COD bagi yang memerlukan penghantaran terus ke rumah Untuk kawasan berdekatan seperti Bangsar dan Damansara . Khidmat postage untuk seluruh Malaysia bagi yang tinggal berjauhan .

Pengedar Shaklee Damansara & Bangsar

Yuni

Facebook : Pengedar Shaklee Damansara

Blog : CantikFlawless

Contact : 012- 385 7800 WASAP SEKARANG

COD Area : Damansara & Bangsar

Postage seluruh Malaysia

Hubungi saya , untuk :

Consultation adalah percuma dan cadangan vitamin yang bersesuaian. Saya juga menyediakan khidmat pemantauan kesihatan sepanjang anda mengambil vitamin .;)