Kepakaran kami membantu anda mendapat cadangan vitamin yang bersesuian dengan khidmat nasihat secara profisional Hubungi Olie 012 677 0032 ( Vitamin consultant )

Set perut buncit

Masalah perut buncit memang masalah besar. Jenuh nak sorok perut.. Tak terkawal dia membesar bagai johan.hihi.. sabar je lah aku dengan perut ni..Hasil dari hilang sabar tu lah dapat peluang mencuba set perut buncit ni sendiri.

Selalu baca macam-macam set perut buncit online.

set perut buncit

Set perut buncit yang ni lain sikit sebab set  ni dari saranan nutrition yang tepat dan telah ku guna sendiri  dan berkesan. sebelum nak try set perut buncit ni lebih baik ambil tahu dulu punca perut buncit ni.Punca perut buncit yang common ada dua.

  1. Lemak dan perut buncit
  2. Kolagen dan perut buncit

Dah tahu masalah baru senang nak faham fungsi set perut buncit ni.Set perut buncit ni ada yang premium dan asas. Nak hasil macam perut saloma kena try yang premium..

Set perut buncit

  • Garlic

Adalah antara makanan pemecah lemak yang bertindak sebagai ” fat burner” . Garlic mengandungi allicin yang boleh mengurangkan lemak yang tidak sihat.Ia juga bertindak sebagai thermogenic yang meningkatkan proses penghasilan haba. Lihat sini bagai mana thermogenic bertindak.

  • Lecithin

Memecahkan lemak pada sel hati  dan menstabilkan molekul asid lemak .Menghalang terjadi pembentukan lemak sekitar perut, selulit dan gemuk air.

  • Omega Guard

Fatty asid dari omega 3 yang tidak dapat di hasilkan oleh badan .Omega 3 boleh mengurangkan viseral fat – Lemak pada organ perut yang menyebabkan penyakit.Omega membakar lemak dalam 3 cara

  1. membakar lemak ketika pembakaran lemak badan sedang berehat contoh selepas makan tinggi karbihidrat atau selepas senaman berat.
  2. Omega 3 meningkatkan sensitivity hormon insulin supaya tidak banyak lemak yang tersimpan
  3. Omega 3 meningkatkan haba pada selular yang di panggil mitochondria dengan menghasilkan lebih banyak pembakaran lemak dan penghasilan tenaga. Lihat Sini
set perut buncit

Ni testimonial shaklee dari US.. Kat Malaysia takde yang nak tayang perut..huhu.. Pinjam la testimonial ni

  • Kolagen

Menganjalkan otot perut supaya tidak terjadi over stretch . Lihat Sini Kolagen dan perut buncit

  • Vivix

Antioksida yang kuat yang mampu membantu pemecahan lemak. Vivix juga bertindak memningkatkan mitochondria ( penghasilan tenaga )

  • Cinch Shake

Sebagai makanan yang sihat dan metabolisim boaster yang membantu penggunaan lemak yang tersimpan.

  • Herbalax

Mencuci perut. Untuk kelegaan perut dan membantu proses detoxisifikasi

  • Phytocol

Memecahkan lemak pada saluran usus dan menyekat lemak baru.

 

Manfaat

  • Memecahkan lemak pada setiap lapisan lemak
  • Menukar lemak kepada tenaga
  • Mengelakkan lemak baru di simpan dan menyekat
  • Membersihkan usus
  • Menganjalkan otot perut
  • Mengelakkan perut mengembang terlalu banyak ( over stretch )
  • Mengurangkan kulit mengendur dan lemak terlebih
  • Mengembalikan bentuk perut ke asal

Hubungi saya untuk consultation percuma dan cadangan yang sesuai dan tepat untuk masalah perut buncit anda juga cara pengambilan yang betul untuk hasil yang lebih berkesan. Pengedar Shaklee Malaysia  Olie 012-6770032 ( whatsapp available )

3 Responses so far.

  1. […] Bagi yang ada masalah perut buncit boleh cuba senaman , diet dan suppliment yang boleh meningkatkan penghasilan tenaga dan membakar lemak dari dalam. Lihat set perut buncit […]

  2. […] tu. Kolagen adalah jalan yang paling terbaik dan berkesan untuk teggangkan kembali perut selain set pecah lemak. Pecah lemak pun mesti dengan cara yang betul (lihat sini lemak dan perut buncit […]

  3. […] banyak dan dengan seronoknya minum ais tanpa takut buncit. Nak tahu apa saya makan. atau nak tahu set perut buncit Jangan segan silu PM olie 012 677 […]


CommentLuv badge