Perniagaan bermentor umpama air yang mengalir. Ilmu yang disalurkan tanpa henti memberikan peta perjalanan business yang mampu jana income walau hanya suri rumah.

jana-income-walau-hanya-suri-rumah

Hari ini kali kedua saya hadiri seminar MBK anjuran Majalah Niaga . Memang Olie tak lepas kan peluang hadiri sebarang seminar untuk upgrade ilmu.Tapi hari ini istimewa sebab ada sharing dari orang yang sudah berjaya apply  teknik pengajaran seminar dan berkembang.Iaitu mentor Shaklee olie, salwa. Jana Income walau hanya suri rumah dan pernah  mencecah 1 juta.

1481981052421

Alhamdullilah sangat bersyukur kerana dapat banyak ilmu dari orang yang hebat.Dan dengan ilmu-ilmu ini juga olie salurkan kepada downline olie untuk membantu semua tambah pendapatan sampingan full time atau part time. Dengan mentoring yang bagus dan Olie serap semua ilmu, tahun ini suami Olie bebas masa dan bersama buat Shaklee.

img_20161217_212149

Olie jumpa ramai peniaga yang berniaga online  tanpa mentor dan hilang arah kadang-kadang ada yang terkandas. Jana Income walau hanya suri rumah harus bermentor . Kita bukan bekerja di office  yang ada bos.Jadi kita perlu tunjuk ajar dan dorongan dari orang yang betul.Supaya kita tak buang masa berniaga tanpa arah dan berniaga cara yang susah.Ada shortcut untuk berjaya iaitu berniaga dengan bermentor.Apa pun kita buat harus berguru.Kalau fak berguru takut-takut guru lain yang datang .

Syukur , sekarang Olie sendiri sudah mampu buat mentoring sendiri bersama group Boomers Empire hasil dari aliran ilmu mentor – mentor hebat dari dalam Shaklee sendiri dan luar.Kejayaan tidak datang dengan mudah.Kita harus berkorban untuk belajar.Olie juga melalui saat jatuh dan bangun dalam Shaklee dan Olie bersyukur banyak yang Olie belajar .Pengalaman yang Olie boleh share pada downline sebagai iktibar dalam perniagaan mereka dan Olie doakan mereka juga berjaya bersama Olie.Aminn

photo_20161103_132319

Jika ada yang nak berniaga tapi tak tahu macam mana nak mula dan nak jana income walau hanya suri rumah , boleh hubungi Olie. insyallah  selagi ada ilmu-ilmu bermanfaat Olie akan bantu dan guide.

Vitamin Consultant & Business Leader . Olie 012 677 0032 . Di mana kejayaan itu bermula 😉