Ramai orang nak tambah pendapatan sampingan tapi tak tahu cara atau takut tertipu dengan perniagaan yang entah apa2 entah . Sejauh mana perniagaan online membantu kita menambah pendapatan  bergantung kepada teknik dan marketing strategi yang betul.

Sebenarnya nak berniaga online ni mudah kalau tahu caranya. yang jadi tak mudah bila slah cara dan produk nya . ada produk tak sesuai di niaga kan secara online.Untuk  tambah pendapatan sampinagn jugak kita perlu menampakkan peniagaan kita di online. Saya sangat sukakan google sebagai kedai saya dan media social sebagai marketing dan umpama booth saya.

tambah-pendapatan-sampingan

 

Sebagai bonus jika kita ada produk yg berkualiti yg mampu membuat jualan berulang dan sesuai di jadikan perniagaan jangka panjang sebab setiap pernigaan biasanya mempunyai jangka hayat selama 5 tahun sahaja.

jika anda tercari2 mentor untuk berniaga dan sungguh2 nak tambah pendapatan. insyaallah saya boleh bantu sehingga anda berada pada 1st page di google dan berjaya memikat pelanggan di media sosial .

anda ada keinginan. anda bersungguh nak ubah taraf hidup. nak tambah pendapatan sampingan dan bantu keluarga. PM saya untuk mulakan tindakkan. Group kami antara yang berada pada carian google 1st page dan mempunyai kepakaran dalam bidang nutrisi dan merketing online.

Pengedar shaklee, vitamin consultant & business leader ; Olie 012 677 0032