Sebagai ahli ,selain mendapat kesihatan yang baik , menikmati harga ahli yang menjimatkan serta promosi ahli, kita juga boleh berniaga online atau offline dengan Shaklee.
Bagaimana berniaga dengan shaklee ?

 
Anda boleh memilih untuk berniaga secara online atau offline atau kedua-duanya.
Bagi surirumah, kebanyakkannya memilih untuk berniaga online ( work from home ).Senang sahaja. Semua jualan anda hanya di online.tak payah keluar rumah. Anda masih boleh menjaga anak dan melakukan kerja seharian anda.Sebarang pesanan juga boleh di buat melalui online di www.shaklee2u.com.my ( untuk ahli sahaja) .Pengahataran juga diuruskan oleh Shaklee. Mudahkan….
Anda juga boleh memilih untuk ke cawangan Shaklee berdekatan untuk pembelian dan penghantaran di situ.
Anda akan mendapat point untuk setiap jualan dan pembelian anda sendiri.Point ini akan di beri dalam bentuk cash yang akan di kreditkan ke dalam account anda setiap 15hb.Ini tidak termasuk untung runcit yang anda perolehi sendiri.
Ada target tak ?
 
Tiada target ditetapkan,ianya bergantung kepada anda sendiri jika mahu pendapatan yang lumayan.Ramai yang telah menjana  5 angka income setiap bulan sambil menjaga anak dan rumah tangga.
Apa kelebihan berniaga Shaklee?
 
Shaklee adalah product Shaklee adalah sejak tahun 1956.Shaklee telah mempunyai reputatasi yang baik dan sebagai suppliment no 1 di Amerika syarikat (Click sini untuk info) dengan kualiti terjamin dan keberkesanan terbukti. Bukan product yang baru bertapak atau product cap ayam yang akan mengalami peyusutan pasaran.
Rugi tak berniaga Shaklee ?
 
Boleh dikatakkan tiada kerugian dengan kos yuran ahli hanya serendah RM65 seumur hidup .Jika anda hanya membeli untuk kegunaan anda sendiri pun anda sudah dapat pulangannya apatahlagi jika berniaga.(click  CARA DAFTAR AHLI).
Macam mana nak berniaga, tak reti?
 
Dengan menyertai kami, anda akan di beri coaching/tunjuk ajar bagaimana memulakkan empayer perniagaan anda.Anda akan di ajar marketing strategi, blogging, fan page/web page juga workshop nutrition dan training yang di sediakkan Shaklee secara percuma.Perniagaan Shaklee adalah mesra keluarga, jadi anda tidak perlu risau untuk tinggalkan anak di rumah. Boleh bawak sekali .
Selain itu anda akan mendapat access ke dalam closed Group kami secara online dan active setiap hari untuk sebarang pertanyaan, update, coaching dan sebagainya.. Senangkkan tak payah keluar rumah, tgh masak pun boleh.hihi
Jika anda benar-benar ingin berniaga dan ingin mejana pendapatan lumayan ,adalah penting memilih group yang active dan sangat membantu.
JOM JANA 5 ANGKA ,SETAI KAMI SEKARANG!!!