012 - 677 0032

Makin ramai orang sedar tentang kurus yang sihat , berkesan dan tanpa kesan sampingan. Set kurus shaklee sangat popular dan berkesan berbanding set kurus yang lain.Macam mana set kurus di katakan berkesan ialah hasil kurus yang kita dapat yang bukan setakat turun berat badan . Set kurus shaklee memberikan anda kurus yang sihat dan cantik.

set kurus shaklee

Kalau kita dapat semua ni masa turun berat badan bermakna kita dapat hasil yang berkesan dari program pelangsing atau produk kuruskan badan. Turun berat badan dengan otot yang lembik, kulit yang mengelebeh juga yo yo effect adalah hasil penurunan berat badan yang tidak berkesan dan tidak sihat. Risiko untuk kembali ke berat asal sangat – sangat mudah.. Rugikan kalau dah penat-penat kuruskan badan dan dah berabis banyak, lepas tu naik balik… oh no!!! My old weight is coming back !!

Dengan set kurus shaklee anda dapat kurus , sihat dan cantik.

  • Penurunan berat badan pada tempat yang betul dan mengekalkan lemak sihat anda
  • Membina otot.. Bukan macam abang sado tau.. Cuma keanjalan kulit. Kurus tanpa otot umpama merosakkan metabolisim kita. Sebab metabolisim terletak di dalam otot.
  • Kulit yang lebih berseri dan terbentuk ( rehsaping )
  • Sihat walaupun kita tak makan banyak seperti dahulu. Badan mampu membekalkan tenaga dengan menggunakkan fat bank kita
  • Tanpa yo yo effect selepas anda berhenti

Tanda kurus yang tidak sihat

  • Kulit yang mengelebeh kerana kehilangan otot
  • Kehilangan lemak sihat terlebih dahulu iaitu muka, dada dan punggung
  • Keletihan dan tidak bertenaga
  • Kekusaman kulit atau kulit yang tidak bermaya
  • Selera bertambah selepas anda berhenti mengambil produk
  • Berat bagai di pump-pump selepas berhenti

Set krus Shaklee mengandungi membantu anda

  • Mengawal selera makan atau mengurangkan craving
  • Membekalkan tenaga dan mengekal kan tahap gula dalam darah
  • Memecahkan lemak di dalam sel, salur darah dan lemak tepu
  • Detoksifikasi membantu menyinkirkan lemak yang telah di pecah kan kesaluran pembuangan
  • Membekal nutrisi dan zat yang di perlukan oleh badan
  • Mengekalkan otot semasa anda sedang proses penurunan berat badan
  • Mengenyangkan
  • Meningkatkan metabolisim dan mengelakkan yo yo effect
  • Membakar lemak ketika anda tidur
  • 100% semulajadi dari pembenihan bahan dan tanpa kesan sampingan

set kurus shaklee

Penggunaan set krurus Shaklee dengan diet yang seimbang membantu anda turun dengan lebih cepat . Jika anda seorang yang mahu bersenam pastikan anda tidak melakukan senaman yang terlalu berat . Berjalan, berjoging , berenang atau berbasikal sangat baik untuk membakar lemak. Jika anda seorang yang tidak bersenam. Lakukan aktiviti harian yang menyeronokkan, asalkan anda tidak duduk sepanjang hari. Seperti window shoping, mengemas rumah dan bersiar-siar.

Untuk consultation percuma dan set yang bersesuaian hubungi saya Pengedar Shaklee Malaysia 012-6770032 ( whatsapp/telegram available)