012 - 677 0032

Khas untuk anda yang mementingkan kecantikkan yang sihat tanpa kesan sampingan Set Kecantikkan Shaklee sangat sesuai untuk dugunakkan sebagai penjagaan kecantikkan setiap hari tanpa perlu risaukan kesan sampingan.

set kecantikkan shaklee

set kecantikkan shaklee 

Set Kecantikkan Shaklee telah terbukti mencantikkan kulit tanpa kesan sampingan untuk jangka panjang. Malah makin cantik Kalau kita gunakkan untuk jangka panjang.Ada pelbagai set yang boleh korang cuba mengikut kesesuaian dan kecantikkan yang orang nak focus.Kalau Olie memang suka kan set kecantikan yang premium iaitu Collagen dan vivix.

Olie memang ada masalah kulit yang kusam nak pulak olie ni bukan asal nya berkulit cerah. Bila kulit tak berapa nak cerah ni parut-parut mudah jadi hitam. Dan olie juga ada masalah kulit yang kering .Mungkin sebsb malas minum air ( org cam gini pun ade ) . bila bersalin pulak ada masalah strechmark pula. Sebab tu Olie pilih Collagen dan vivix untu secara tak langsung hilangkan stechmark selepas bersalin .

Set kencantikkan Shaklee Premium ni bantu Olie dapat kesan yang lebih cepat untuk masalah Olie. Dalam 2 Minggu ambil Collagen dah  nak nampak perubahan kilit yang makin lembab dan cerah.Parut makin pudar dan kedut-kedut halus makin hilang. Paling Olie Suka pori-pori makin mengecil. Tau la kan, pori-pori dan  hilangkan strech mark ni la yang paling susah nak satle.

testimonial collagen shaklee

Lapas 1 bulan consume set kecantikkan Shaklee peremiun ni, Makin ketara kesan die. Bayang kan strech Mark masa mengandung tu pun boleh hilang. Hilang yang hilang bukan acah-acah hilang tau. Suka sangat set kecantikan Shaklee Premium ni. Rsa sangat berbaloi beli. Suami Olie pun ada tegur kata makin putih. Teguran suami tu memang memberi makna. Bukan senang kan suami kite nak puji kite. Time becinte dulu rajin la puji. Bila dah bernak pinak ni tak da nya pujian.Sampai kena paksa puji.huhu.

testimonial set kecantikkan shaklee

Nak share testimonial sendiri pakai niqab pulak. So olie share kan testimonial customer ya.

Untuk korang yang nak set kecantikan Shaklee. Jangan segan-segan nak contact Olie. Nanti Olie cadangkan set kecantikkan yang paling sesuai dengan kulit korang denan mengambl kira latar belakang kesihatan hormon ,alahan dan jenis kulit sebab ini juga menyumbang pada masalah kulit. Boleh PM olie di 012 677 0032 – Vitamin consultant dan pengedar shaklee 😉