012 - 677 0032

Dah brtahun saya cari cara untuk hilangkan stretch marks .. Maklumla orang dah beranak, stretch marks di sana sini. Macam gempa bumi daaa.. haha.. Anak no satu memang habis gempa 1 badan. Dari kaki peha, punggung dan perut.. huhu.. Rasa dah pakai segala macam losyen tapi gempa jugak… Tak dapat nak elak..Ada yang gempa kecik, ada pulak yang macam bumi nak terbelah dah..hoho..

hilangkan strecth mark

Puas la sapu itu ini.. Macam tu jugak rupa dia. Bila slim sikit lagi la nampak..adoiiiaii.. helppp.. i want my smooth skin back..

Dah gempa bumi macam ni.. ko ghase apa perasaan… rasa macam nak tengok badan sendiri pun tak lalu..

stretch marks ni memang yang paling susah nak hilangkan.. Kulit tu perlu terik balik baru Sterch mark tak nampak..Tapi tak kan nak teggang balik macam mengandung… mak aiii.. bulat sangat tu…tidak ler nak sebulat itu..So apa lagi boleh bikin. Senaman kot bagi teggang.. Boleh tapi kena konsisten dan tunggu lan sampai bertahun baru dapat hilangkan stretch marks , itu pun stretch marks halus. Sterch mark yang dalam tu acaner pulak…

hilangkan strecth mark

Selepas dah try memacam, akhirnya jumpa jugak yang berkesan lagi cepat . Fast result.. i loikeee… Collagen Shaklee yang sangat best.. saya saje je try. Maklum la dah jual shaklee rugi tak try semua. Masa tu tak terfikir pun pasal stretch marks ni sebab memang dah rase tak de harapan dah.. Dah radho dengan gempa bumi sana sini ni..hihi. Masa tu makan memang nak kulit gebu je.

collagen Shaklee

Lepas 3 kotak ku bantai kolagen ni mula la perasan segala gempa makin tak nampak.Yang gempa dalam sikit tu kan macam tompok itam.. tu pun ilang..Terkezuttt mak…Amaizing sangat…horeyyyy !!. saya memang keje mengaru masa preggy .offcourse  stretch marks sangat dalam.. Boleh pulak hilang dalam 1 bulan.. memang betul guarantee Shaklee. 4 kotak hasil yang mervelous. Habis suma hilang. Kulit pulak jagi gebus kemain . Cik somi tak habis-habis cakap “ ku putih..Ku puteh “.

oliess.com

Sori tak ada gambar nak tunjuk before after.. Sebab stretch marks tu tempat –tempat yang di larang untuk tontonan awam..haha.. Saya belanja gambar muka je before after collagen.

Gambar yang 1st tu pun dah on esp, kalu tak lagi haru biru keadaannya..hihi

Kalau korang yang ada masalah sama dan nak super hot balik nak somi puji tanpa di minta , ini lah solutionnya. hubungi saya Pengedar Shaklee Malaysia di 012-6770032. Whatsapp dan telegram pun saya layan, no problem.