Kenapa Kena Mula Business Online Dalam Ekonomi Hari Ini . Seperti  yang semua orang tahu, kita sedang mengalami kejatuhan ekonomi .Bukan malaysia je tapi dunia .

mula.business online

Bukan masanya lagi kita bak menyalahkan sesiapa.sebab ini ekonomi dunia. Tak oerlulah kita susah-susah fikir nak baiki ekonomi negara kalau nak shopping  sakan untuk diri sendiri saat ni pun dan tak termampu . Apa yang kita boleh buat adalah memperbaiki ekonomi keluarga dan diri sendiri dengan mula business online.

Kebaikan  di saat ekonomi sekarang ialah semua org sudah mula business online dan ramai yang dah pandai  nak jana pendapatan. Untung bagi mereka yang sudah mula business online dan sudah ada tapak perniagaan di alam maya. Pernigaan yang mudah, kos yang rendah dan boleh di uruskan di mana jua asalkan ada sekurang-kurangnya handphone dan internet.

20161209_1204136

Untuk mula business online dalam ekonomi sekarang cari lan perniagaan yang sesuai sebab tidak semua produk boleh di jual dalam ekonomi sekarang. Orang semakin bethati-hati untuk membeli . memilih produk yang betul sangat penting .

berniaga online sekarang sudah menjadi kemestian terutama bagi suri rumah untuk membantu menampung pendapatan keluarga dan mengisi masa sambil belajar berniaga online .Ada juga mereka yang berhenti kerja dan bekerja dari rumah .

yourstory_flipkart_seller

Generasi sekarang bijak menggunakan kemudahan media  social untuk menjana pendapatan dan bukan sekadar posting meluah rasa atau posting menunjuk di media social juga posting yang tiada tujuan. mafaat kan zaman teknologi yang boleh memberikan pulangan pada kita.