012 - 677 0032

Vivix Shaklee suppliment terbaik Alaf Baru

Vivix Shaklee ni suppliment terbaik abad ni hasil dari penemuan terbaik beberapa saintis dunia dan di kaji selama berpuluh tahun. Satu-satunya suppliment yang berkesan dan terbukti dengan kajian klinikal juga Landmark study . Vivix Shaklee juga suppliment yang 100% asli tanpa sebarang pengawet, bahan kimia dan di jaga dari pembenihan , tanpa racun perosak dan baja sintetik yang mana kebanyakan suppliment lain terpaksa gunakkan sebab nak bahan metah banyak, tak rosak dan mudah. Vivix juga dari bahan yang terbaik di dunia.

vivix shaklee

vivix shaklee

Di luar negara vivix ni macam suppliment setiap hari, wajib . Bukan untuk orang yang sakit sahaja. Tapi kat malaysia berbeza sikit sebab orang malaysia hanya tunggu sakit baru nak jaga kesihatan. Walau macam mana pun , di sebab kan bagusnya Vivix Shaklee ni dapat la membantu orang yang tak sihat untuk lambat kan kesan sampingan penyakit pada badan dan bantu mudakan sel badan bagi melambatkan penuaan . Vivix terkenal dan digelar sebagai suppliment anti penuaan .

vivix shaklee anti penuaan

vivix shaklee anti penuaan

Apa itu anti penuaan ?

Penuaan ni kalau kita dapat lihat dan kaitkan dengan rambut yang beruban, kulit kedut dan tenaga yang makin merosot dan sel-sel badan yang tak fungsi seperti msa kita kecik-kecik. Penyakit yang bukan virus juga adalah penuaan – Penyakit Penuaan seperti penyakit 3 serangkai . Terjadi akibat fungsi-fungsi badan yang tidak dapat menjalankan kerja dengan baik dan kesan-kesan dari radiasi, AGE protin dan lain-lain . Amalkan Vivix setiap hari dapat melambatkan proses penuaan badan dan bantu kehidupan yang sihat dan awet muda. Rasa lebih muda dan sihat luar dan dalam.

vivix shaklee

Vivix Shaklee adalah minuman botani yang lazat yang mengandungi bahan botanikal istimewa dari shaklee . Bahan Vivix Shaklee yang bukan hanya resveratrol sahaja memberikan kesan yang lebih baik dan berkesan sehingga dapat rasakan seawal pada hari pertama kita consume . Vivix Shaklee ni tak ada pengawet dan hanya tahan 8 bulan dari tarikh di buat. So untuk sampai ke malaysia vivix tak gunakkan cargo kapal. Tapi udara supaya sampai ke Malaysia cepat. Semulajadi nya Vivix dari Shaklee ni sampai kan kena fly ke Malaysia. Vivix Shaklee juga di simpan pada suhu yang sejuk untuk menjaga kualiti nya.

Bahan-Bahan Vivix Shaklee dan ramuan semulajadi Vivix Shaklee

  • Muscadine Grape
  • Purple carrot
  • Elderberry (sambucus nigra)
  • Polygonum Cuspidatum

vivix shaklee

Kemajuan sanitifik mengabungkan semua ramuan ini menjadikan Vivix yang Shaklee yang dipatenkan Khas dan exclusive dari Shaklee ni tinggi dengan resveratrol dan polyphenols menjadikan Vivix sebagai Suppliment yang sangat tinggi antioksida .

bahan vivix shaklee

bahan vivix shaklee

Sebagai satu-satunya suppliment yang mampu melambatkan penuaan  pada tahap sellular dengan 4 makanisma penting yang tidak ada pada suppliment lain . Jom kita lihat bagaimana Vivix Shaklee berkerja.

Melindungi dari Kerosakkan DNA  dan memanjangkan telomeres, iaitu sel panjang umur. telomeres kita ni semakin lama akan semakin pendek . Semakin pendek telomeres semakin pendek la umur kita. Vivix Shaklee membantu melambatkan proses ini sebagai ikhtiar kita untuk sihat sebelum ajal menjemput kita.
vivix shaklee panjang umurPengawalan Genetik yang membantu melambatkan penuaan pada peringkat sel secara langsung menjadikan kita lebih sihat untuk jangka yang lebih lama dari kebiasaan
Vivix shaklee membaiki DNAMembantu Sel-Sel tenaga yang kian menurun dengan menggalakkan biogenesis (pembentukkan baru mitochondria):  Selain tenaga Sel mitochondria yang dah menua juga sebabkan masalah metabolisim dan  masalah obesiti sebab makanan tidak dapat di tukar kepada tenaga dan berkumpul menjadi lemak tepu
powerful-result-overlay2

Penimbunan Protien AGE yang terbentuk selama bertahun-tahun kita hidup dan menyebabkan pelbagai penuaan dalam badan dan kemerosotan fungsi sel lalu meneybabkan penyakit seperti 3 serangkaipowerful-result-overlay4powerful-result-overlay1

Memelihara kesihatan pada peringkat awal dapat mengurangkan risiko penyakit dan menjadi kita sihat . Hari -hari ita terdedah dengan radiasi secara sengaja atau tidak sengaja melalui sentuhan, pemakaian produk-produk, makanan process, matahari dan udara yang tentu saja kita tak boleh nak elakkan. Cuba belah buah epal dan lihat apa jadi pada lapisan yang di potong dalam masa beberapa minit. Buah tu akan kekuningan dan lebab hanya terkena udara. Macam tu juga lah kita yang terdedah pada banyak radiasi.

testimonial vivix shaklee

testimonial vivix shaklee

Hanya antioksida yang kuat dapat bantu kita dari kesan radiasi ni. Berminat untuk dapat kesihatan dan keremjaan luar dan dalam boleh hubungi saya untuk FREE consultation dan promosi terkini Vivix Shaklee juga peluang mendapat kelebihan sebagai ahli Shaklee . Olie – Vitamin Consultant & pengedar Shaklee yang sah 012-677 0032