Kepakaran kami membantu anda mendapat cadangan vitamin yang bersesuian dengan khidmat nasihat secara profisional Hubungi Olie 012 677 0032 ( Vitamin consultant )

BELI VITAMIN LEBIH MURAH DARI BELI INSURANCE

Cabaran kempen kesihatan ” beli vitamin lebih murah dari beli insurance “

Assalamualaikum semua. Sangat excited bulan ni sebab akan join cabaran kempen kesihatan buat pertama kali selama 3 tahun bergelar blogger ni dengan topic beli vitamin lebih murah dari beli insurance. Seronok nak join Ye la bila kita berjemaah lebih seronok dari sorang- sorang.

beli vitamin lebih murah dari beli insurance

beli vitamin lebih murah dari beli insurance

kenapa beli vitamin lebih murah dari beli insurance ni atas sebab atau maksud prevent is better then cure . Insurance ni macam cure . Umpama kita memang nak sakit dan kita sediakan awal2 kos untuk rawat penyakit padahal belum pun sakit. Kenapa ramai orang fikir untuk sakit ? takut untuk sakit ? . Satu cara pemikiran yang makan diri sendiri . Ia umpama membina impian untuk sakit.

Tak di nafikan kita perlu bersiap sedia, tapi mengapa dilupakan apa yang sedang kita ada dan diri kita waktu sekarang. Maksudnya kita usaha untuk sihat kan diri kita dari masa sekarang . Plan untuk lebih sihat insyallah dengan mengamalkan pemakanan sihat dan nutrisi untuk support badan kita ni. Beli vitamin lebih murah dari beli insurance yang mana kos lebih rendah dari untuk prepare kos operation dan kos hopital.

Dulu saya sanggup bersusah payah untuk bayar insurance keluarga, tapi sekarang saya bersusah payah untuk bagi keluarga nutrisi terbaik untuk kesihatan seisi rumah. Kami sekeluarga amalkan vitamin Shaklee untuk lengkap kan nutrisi harian dah kesihatan yang lebih baik dari masa ke semasa .

Dengan itu saya menyahut cabaran kempen kesihatan ni di anjurkan oleh group superstar Shaklee dan seramai 30 blog akan ambil bahagian. Ramai wei. Lama la kempen ni. Sambil join kempen, sambil belajar lagi banyak pasal blogging dan kesihatan ni. Alhamdullilah

Saya telah di cabar oleh blog Pengedar Shaklee Ampang dan saya dah sediakan entry berkenaan peria katak . Dengan jaya menulis. Gigih la kaji pasal peria katak ni. Huhu . Dah la hampir 2 bulan tak menulis sangat. Ni baru la nak asah balik bakat terpendam masa sekolah2 dulu sebagai best student buat karangan. Hehe. Dan hari ni saya mencabar pulak blog ummiawesome

 

Post Tagged with

CommentLuv badge