Saya tahu ramai yang memerhati produk shaklee ni dari jauh ?. Saya dulu pun macam tu rasa produk shaklee mahal. dulu mula2 nak makan Shaklee pun mak yang belikan.kite nak beli memang tidak la .huhu.

produk-shaklee-mahal

Tapi sekarang alhamdullilah. hampir semua produk shaklee saya guna hasil dari #berniagashaklee . Kalau saya boleh korang pun mesti boleh. Kalau kita sungguh2 nak sesuatu , insyallah allah bantu. Bukan sahaja dapat makan produk shaklee mahal ni, tapi dapat buat duit sampingan sekali .

Daripada kita mencari produk #shakleemurah yang kalau boleh nak murah dari psaran tu. lebih baik kita buat duit dgn shaklee. Yang murah tu setahu saya dari pengedar yang tak bertauliah. yg mana tiada consultation yg betul. ada pula yg sedang habis kan stok lama. waullauhualam

sebaiknya kita dapat yg berkualiti dari segi produk dan consultation. bukan apa
takut2 tersalah vitamin. atau healing crisis xde siapa nak monitor. kan nahas jadinya. macam kes customer yg mengadu sebelum ni.Produk Shaklee mahal sebab kebanyakkan viatamin nya tahan lebih dari 1 bulan dan ada produk yg exclusive hanya di shaklee xde kat tempat lain.

apa pun. kalau minat nak #tambahpendapatan #buatduitsampingan. boleh pm Olie 012 677 0032
. insyallah saya bantu dan di bantu dgn kesungguhan korang yg allah gerakkan untuk berniaga .. aminn