Perbezaan Collagen dan ESP Shaklee, Mana agak nya yang kita perlukan. Kalau Olie , dua2 ni olie suka sebab keduanya ada kelebihan masing-masing. Mari kite tengok apa yang lebih apa yang kurang, agaknya dan mana yang sesuai dan perlu untuk kita ni.

perbezaan-collagen-dan-esp-shaklee

perbezaan-collagen-dan-esp-shaklee

Kedua-dua ni adalah ada amino acids tetapi ada perbezaan collagen dan ESP Shaklee . Collagen ni structure yang terbina dari protin dan protin pulak terbina dari amino acids.Tapi tak semua protin ada amino acids yang sama tau. Badan kita perlukan 9 amino acids untuk dapat manfaat amino acids yang lengkap.

ESP Shaklee adalah Protin sayuran, Soya yang membekalkan 9 amino acids yang di perlukan oleh badan. Manakala Collagen Shaklee pulak di buat dari haiwan, Sisik ikan merah yang lasak menjadikkan Collagen yang premium dan sangat bagus berbanding ESP yang tidak menghasilkkan collagen yang premium.

shaklee-collagen-powder

esp-shaklee

Perbezaan collagen dan ESP Shaklee ialah ESP supply Protin manakala collagen Shaklee supply Colaggen premium. Mengambil kedua-duanya boleh bagi kita kesan yang sangat baik dan lengkap untuk perbaharui sel setiap hari. Jadi mana yang kita perlu Setiap hari ?

Hubungi saya untuk free consultation dan cadangan vitamin Olie – Pengedar Shaklee Ampang 012-677 0032