012 - 677 0032

Sudah banyak mencuba produk pelangsingan tetapi berat badan anda masih tidak turun.Kecewa ingin mencuba lagi tu perkara biasa. Dah banyak wang dihabiskan tapi tak kurus jugak mesti lah kecewa.Takut bila cuba lagi nanti tak turun juga. Kan membazir.

berat badan tak turun

Ada bermacam produk di pasaran dan pelbagai cara kuruskan badan. Saya pernah tuliskan di entry yang lepas tentang cara kuruskan badan. Kita boleh mencuba pelbagai produk, tapi adalah lebih baik kita memilih produk yang selamat tanpa mendatangkan kesan kepada kita di kemudian hari.

Kalau anda mencari set kurus yang selamat dan 100% semualajadi, Set Kurus Shaklee adalah yang anda cari . Set Kurus Shaklee ini terdiri dari beberapa jenis makanan tambahan dan vitamin yang membantu dalam penurunan berat badan dan ianya selamat di gunakkan untuk jangka panjang atau sebagai suppliment menjaga kesihatan.

Tapi, mungkin juga anda pernah dengar Set Kurus Shaklee tak berkesan  dan buat anda ragu-ragu dengan set ini.

set kurus shaklee

Set kurus shaklee biasa kita lihat di pasaran dan dari cadangan pengedar shaklee adalah set kurus basic.  terdiri daripada:

  • ESP / Cinch Shake
  • Omega
  • Letchin
  • Alfalfa
  • Herba Lax

Set basic ini boleh di ambil oleh sesiapa sahaja, yang ingin kurus atau yang ingin mengawal berat badan. Jika set ini boleh di ambil oleh mereka yang hanya mahu mengawal berat badan adakah ia boleh menampakkan hasil yang cepat kepada mereka yang obesiti ?. Tentunya tidak. Hasil penurunan berat adalah bergantung kepada setiap individu. Tetapi untuk anda yang mempunyai BMI 35 dan ke atas , set ini mungkin akan mengambil masa untuk menampakkan hasilnya.

set kurus

Mahu tak anda kurus dengan cepat dan selamat ? Mahu tak anda nampak hasil dalam 1 minggu ke 1 bulan ?…Nak kan.. Team kami yang terlatih telah menyediakan Program Pelangsingan Premium yang boleh membantu anda mencapai apa yang anda inginkan.

Dalam program pelangsingan ini, kami telah menyediakan beberapa jenis program yang boleh anda pilih mengikut keperluan dan keselesaan. Jika anda tidak pasti, anda boleh hubungi kami untuk khidmat nasihat dan cadangan yang bersesuaian.

Selamat Mencuba dan semoga  dapat merialisasikan impian anda untuk kurus dan sihat seperti orang lain.. 😉

“Tiada yang mustahil , jika kita mahu. Tiada yang mustahil , jika membuat pilihan yang tepat”

pengedar shaklee