Bagi anda yang mengunakkan Shaklee sebagai makanan tambahan seharian untuk penjagaan kesihatan optimun yang tentunya ingin mendaftar ahli dan mendapat penjimatan setiap bulan dan mahu menikmati kelebihan jadi ahli Shaklee.

kelebihan-jadi-ahli-shaklee

Mungkin masih ramai yang belum tahu kelebihan jadi ahli Shaklee. Saya juga masih menerima pm dari cust yang belum menjadi ahli tetapi sudah mengamalkan Shaklee selama bertahun lamanya. Menjadi ahli Shaklee boleh menjimatkan kita setiap bulan terutama kita yang pengguna tegar Shaklee.Bayangkan berapa banyak kita dapat jimat dalam 1 tahun menggunakkan Shaklee. Selain jimat, Khidmat nasihat dan info kesihatan terus dari Shaklee dan nutrition Shaklee bagi mengelakkan kita ambil vitamin yang salah atau salah makan.

Untuk yang sudah mendaftar sebagai ahli Shaklee ,Taniah anda layak untuk menikmati kelebihan jadi ahli Shaklee yang istimewa berbanding mereka yang tidak mendaftar sebagai ahli.Untuk yang belum mendaftar, ini informasi kelebihan jadi ahli Shaklee yang mungkin anda juga inginkan.

ahli Shaklee

7 Kelebihan jadi ahli Shaklee

  • Harga ahli dengan penjimatan 15% ke 25% setiap pembelian anda
  • Cash Rebate dengan point terkumpul anda setiap bulan
  • Access Shaklee online Shop 
  • Promosi Ahli 
  • Support group untuk shaklee update, info kesihatan dan produk info
  • Nutrition Consultation
  • Check kesihatan percuma

Selain kelebihan ahli dari Shaklee, anda juga dapat  kelebihan daftar ahli Shaklee bersama group boomers dengan pemantauan kesihatan istimewa dari pakar-pakar kesihatan, kecantikan, kesihatan kanak-kanak dan pelangsingan. Bagi yang ingin tambah pendapatan, anda juga bepeluang berniaga bersama Shaklee.

Berminat untuk menikmati kelebihan jadi ahli Shaklee ,ikuti langkah cara daftar ahli Shaklee mudah . Atau hubungi saya : Vitamin Consultant & Pengedar Shaklee – Olie 012 677 0032