Bagi mereka yang sibuk dan mahu beli shaklee secara online. Nah ini cara pembelian melalui online yang mungkin dapat menjimatkan masa dan memudahkan anda. Ikut aturan yang di sediakan melalui E-Sell .

beli-shaklee-online

1.Click “Agree” sesudah anda faham tentang polisi pembelian Shaklee dan click ” next”

esell-2

2. Tukar kuantiti barang seperti yang anda mahu

3. Kemudian click ” update” .

4. Apabila anda sudah pasti dengan pilihan anda, click ” chekout”

 

esell-3

5. Masukkan butiran penghantaran anda : alamat, contact dan email.

6.Click ” continue ” untuk meneruskan

esell-4

7.Sesudah anda sah kan pembelian anda click ” proceed for payment ”

esell-5

8. Masukkan no credit card atau no debit card anda dan sahkan pembayaran

esell-6

9.Sesudah selesai pembayaran anda akan menerima pengesahan pembelian. Anda boleh print receipt yang di sediakan dan anada juga akan menerima salinan receipt melalui email anda.

Barang akan di poskan ke alamat yang anda isi kan. Selepas menerima produk, anda juga boleh hubungi saya untuk consultation dan jadual makan vitamin . Pm saya Olie, Pengedar Shakle di 012-677 0032 bersama no receipt / salianan receipt anda.

Jika anda sudah biasa mengunakkan Shaklee dan selalu membuat pesanan, cadangan saya adalah dengan membeli Shaklee melalui Shaklee2u iaitu protal untuk ahli sahaja . Anda boleh membeli Secara online dengan mendaftar ahli terlebih dahulu .Selepas mendaftar ahli , anda akan mendapai ID dan Password untuk access beli Shaklee online . Selain itu anda akan dapat kelebihan sebagai ahli Shaklee.