Alfalfa untuk wanita atau di kenali sebagai Jamu moden yang  semakin di minati ramai. Terutamanya ibu berpantang dan menyusu . Alfalfa adalah raja segala tumbuhan yang mempunyai akar yang panjang dan menyimpan banyak nutrisi berbanding tumbuhan lainalfalfa untuk wanita

Alfalfa mengandungi phytoestrogen yang membantu melambatkan menopouse, meneggangkan payudara dan memperbanyakkan susu . Kebanyakkan pelanggan saya juga mengambilnya sebagai milk booster dan membantu payudara dari mengendur. Manfaat alfalfa pada wanita sangat banyak sehingakkan ia di panggil jamu moden. Bagi anda yang tak suka makan jamu, alfalfa memang pilihan yang sesuai. Tidak panas, tiada rasa herb yang kuat,mudah di makan dan memberikan hasil yang lebih baik dari jamu.

product_alfalfa

Tidak seperti tangas dan manjakani, Alfalfa membantu masalah keputihan dengan berkesan tanpa mengeringkan dan mengekalkan ph semulajadi wanita . Kawasan keintiman wanita mempunyai keputihan semulajadi yang mengelakkan dari jangkitan . Jika anda menggunakan tangas atau manjakani, ia menyebabkan kekeringan faraj dan menyebab kan kesakitan ketika bersama.

Adalah perapat terbaik bukan sekadar acah-acah rapat. Sangat sesuai pada mereka yang sudah berumah tangga terutama yang pernah melahirkan . Membantu dan mengelakkan kentut faraj yang paling di takuti wanita.

alfalfa-shaklee

Selain itu alfalfa membantu masalah kulit berminyak dan masalah jerawat akibat sebum berlebihan. Meningkat kan tenaga, baik untuk sinus, Gemuk air dan mencuci darah dengan keakalian nya.Alfalfa bersifat detox yang dapat membantu buang angin, kembung dan sebagai melwaskan.

Kerana ia sejenis herb, ia memberikan reaksi yang berbeza-beza pada setiap individu. Oleh itu pemantauan dan consultation sangat perlu pada yang ingin mengambil alfalfa. Dapatkan dari Pengedar Shaklee yang bertauliah ya.

Trusted Vitamin Consultant & Pengedar Shaklee : Olie 012 677 0032