Suami cari lain ni pekara yang wanita paling paranoid. Baik yang belum kawin atau dah kawin mesti takut hal ni. Macam-macam sebab diorang pikir yang boleh buat suami cari lain. Sampai serba salah, serba tak kena. Takut buat ni salah buat tu salah. Risau segala macam tak kena dengan diri sendiri.

suami cari lain

Ni antara sebab suami cari lain yang biasa nya wanita takuti

  • Belum ada zuriat. Sama ada belum rezeki atau masih menanti.
  • Sudah beranak. Body out of shape dan berat badan bertambah

Nampak tak..? beranak salah tak beranak pun salah. Relax.. jangan paranoid. Lelaki memang sukakan wanita. Itu fitrah. Kang suami tak suka wanita, pelik pulak. Tak mengandung lagi tak semestinya wanita. Ada juga dari si suami. Dah beranak tak semestinya tak boleh cantik. Boleh je.

Apa yang penting adalah kita kena sayangkan diri kita. Orang akan sayang pada orang yang sayangkan dirinya. Berhias untuk suami, sentiasa kemas dan bercakap dengan baik dengan suami. Insyallah, itu lah pengikat kasih sayang rumah tangga.

suami cari lain

Kalau yang dah beranak. Tolong sayang kan diri. Mintalah “me time” setiap minggu untuk anda belek diri anda.” Me time ” sangat penting untuk kita berhias dan menjaga kesihatan dan kecantikkan diri.Tanggunjawab rumah tangga tak lari kemana. Hari-hari ada kerja. Take a break . Kalau suami lari lagi susah nanti. Jaga kesihatan luar dan dalam. Jangan bagi berkarat..huhu . Saya amalkan set kesihatan suami isteri untuk dalaman dan luaran dengan set cantik yang lain.

suami cari lain

Nota : Suami kalau nak cari lain, dia cari juga. Bukan salah kita, bukan sebab kita. So jangan terlalu memikirkan. Fikir yang baik-baik. Insyallah yang baik akan kita dapat.

Semoga kita semua bahagia hingga je jannah. Aminn