Kepakaran kami membantu anda mendapat cadangan vitamin yang bersesuian dengan khidmat nasihat secara profisional Hubungi Olie 012 677 0032 ( Vitamin consultant )

Set Bersalin dan menyusu

Banyak sungguh set-set bersalin di pasaran sekarang.. untuk yang 1st timer nak bertarung nyawa ni mesti tak
berapa nak sure set besalin dan menyusu apa yang bagus dan sesuai, tertanya nak set besalin yang macam mana.Yang dah otaimer, dah berkali2 berjuang mesti dah arif  tentang apa  yang diperlukan semasa berpantang.
Ada yang dah pengalaman dengan set besalin dan menyusu yang di beli beratus2 tapi akhirnya tersimpan je jadi perhiasan.(kalau botol2 jamu tu letak rende dgn riben lg catik buat hiasan) .. Kenapa ?? sebab kebanyakkanya jamu. Tak boleh nak makan sebab ceaser, sebab baby jaundis, sebab tak tahan panas atau tak boleh tahan dengan bau dan rasa jamu.Jamu mungkin lebih sesuai untuk kegunaan luaran sahaja. Macam pilis,barut,mandian, tangas dan sebagainya
 
Bagus sangat ke Set Bersalin Shaklee ni ?
 
Set Besalin dan menyusu Shaklee ni berasakan vitamin semulajadi yang dapat membekalkan nutrisi kepada ibu berpantang bagi menggantikan nutrisi yang telah hilang ketika mengandung dan bersalin. Nutrisi ni juga penting untuk penyembuhan luka bersalin. Dah tak payah susah2 nak telan pati ikan haruan  ke ikan haruan ke. 
 
Betul ke ?
 
Cer uolss tengok, lepas besalin dokter bagi ubat apa..vitamin juga..sama je..cuma yang dokter bagi tu mungkin vitamin sintetik . Lebih murah tp kurang kesan.
Selain dari yang di atas.. Nutrisi makanan tambahan dalam Set bersalin dan menyusu Shaklee ni membantu sebagai makanan seimbang yang diperlukan lepas besalin. (dah semestinya menu pantang tak berapa nak seimbang kann..)
Ape ada dalam Set besalin Shaklee?
 
Set Besalin Shaklee Basic
 
Set Besalin
RM 268.75
        1. Vita-Lea Iron with Formula- 120 Tablet
-Membekalkan keperluan vitamin dan mineral terutama zat besi yang membantu ibu yang kehilangan banyak darah selepas besalin.
2.B-Complex – 120 Tablet
– Vitamin Anti-stress mengelakkan meroyan, bantu stabilkan hormon agar memudahkan proses penyusuan.
3.Sustained Release Vit C Plus
-Penting untuk penyembuhan tisu dan imuniti
4. Zinc Complex- 120 Tablet
-Bantu untuk penyembuhan luka jahitan dengan cepat dan elakkan jangkitan
 
Set Besalin Premium -Kombinasi set menyusu
Set Besalin Dan Menyusu
RM 533.50
 
 
Set Besalin basic di atas dan di tambah dengan Set Penyusuan Shaklee yang dapat menambah susu dan melancarkan susu serta memberikan susu penuh nutrisi untuk bagi bagi membantu perkembangan bayi.
1.   Shaklee Energizing Soy Protien ( ESP) – 850gm
-Merupakan sumber protien semulajadi yang dapat mengekalkan tenaga berjam-jam kepada ibu berpantang.Protien adalah komposisi untama dalam susu ibu dan berfungsi dalam penghasilan hormon penyusuan yang amat penting.
2.   Ostematrix- 120 Tablet
-Komponen utama susu ibu selepas protien.Sumber kalsium yang dapat mengelakkan sembelit dan stress pada ibu.
 
3.   Alfalfa  – 330 Tablet
-Penggalak susu dan amat di sukai ibu menyusu , sebagai kacip fatimah ,membekalkan tenaga dan manfaat untuk kesihatan tidak mampu disangkal.
 
Kelebihan lain dengan set ni.
  • Bertenaga
  • Luka cepat baik
  • Anti-stress dan lebih focus
  • Mudah bangun tidur
  • Melegakan sakit sendi dan urat
  • Meningkatkan sistem imunisasi ibu dan bayi yang sedang menyusu
  • Mencantikkan kulit & menghilangkan parut
Saya berpantang dulu terpaksa menjaga diri sendiri selepas 2
minggu..sebab semua orang kerja. Tu tak masuk jage kakaknye yang
tengah cuti tadika,kerja2 rumah lagi.. memang ohsem dengan set

payment buy

 

 

7 Responses so far.

  1. menarik ni. bolehlah nak cuba untuk next pregnancy. heee

  2. I simply want to say I am just beginner to blogging and site-building and honestly savored you’re blog. Probably I’m going to bookmark your blog . You really come with really good articles and reviews. Thank you for sharing your web page.

  3. check link says:

    I just want to mention I’m very new to blogs and really savored this blog. Almost certainly I’m want to bookmark your site . You actually come with perfect articles and reviews. Thanks for sharing your web-site.

  4. I just want to say I’m very new to blogs and actually liked your website. Almost certainly I’m going to bookmark your blog post . You actually have fabulous well written articles. Thanks for sharing with us your webpage.

  5. lustra piotrków

    Szeroki wachlarz uslug oraz produktow szklanych oferuje zaklad szklarski w piotrkowie trybunalskim.Obreb w jakich operujemy:pabianice.szyby zbrojone,lakobel,szkla

  6. Looking around

    I like to browse around the web, regularly I will just go to Stumble Upon and follow thru


CommentLuv badge