012 - 677 0032

Service penapis air luar rumah blondal Murah

Zaman sekarang ramai dah guna penapis air luar rumah . Tujuan untuk menapis air luar rumah supaya se isi rumah dapat air yang bersih . Tak di nafikan air kat malaysia ni belum lagi cukup bersih dari bau, klorin , kuman dan warna2 air. Kadang2 dah masak pun masih berbau.

service penapis air luar rumah blondal

Rumah saya dan juga rumah mak juga gunakan penapis air luar rumah. Mak gunakan penapis air brand blondal . Dah lama mak gunakan bertahun2. Alhamdulillah air memang bersih . Kekerapan nak cuci bilik air pun makin jarang. Sebab bila air bersih bilik air ni tak mudah nak kotor kesan2 lumut dan karat air . Nak gosok gigi pun tak de bau air. Hampir 10 tahun dah mak saya gunakan penapis air luar rumah blondal. Service setiap 2 tahun . Memang ada regular tecnichian yang akan datang service. Kadang2 kalau kami ingat kami buat backwash macam di ajar.

Tecnichian yang service penapis air rumah mak ni memang cepat dan bagus . Selama 10 tahun berkhidmat dengan Blondal sekarang dan buka company sendiri buat service penapis air dan jual penapis air luar rumah yang sama kualiti dengan blondal sebab di ambil dari kilang yang sama. Beza nya tiada design cover macam blondal je. Memang jauh berbeza harga. Saya pasang satu kat rumah dengan harga RM 1800 je. Air pula bersih sama macam rumah mak.

ambil dari google je tak sempat nak snap

Perkhidmatan Service penapis air blondal atau penapis air luar rumah brand lain pun ada di sediakan dengan harga berpatutan dan lebih murah dari blondal dengan kualiti yang sama. Selain tu kalau ada rosak ke pun ada khidmat repair. Memang berbaloi .

Kalau ada yang nak service penapis air luar rumah blondal atau brand lain boleh contact raznan 012 2267509 untuk buat appoiment. Kena inform awal. Kadang2 dah fully book kena tunggu turn.