012 - 677 0032

Hari ni mawar tak sihat, Muntah-muntah. Tak tahu la apa yang salah makan sebab mawar sorang je kena. Dari siang tadi die tak mahu makan. Yang nak hanya performance drink . Ummi dah bagi nutriferon tapi suhu belum turun satu hari semalam.

Pagi-pagi mawar tak sihat dah. pukul 6 dah bangun cakap muntah kat bantal. Pelik pulak bangun-bangun tido terus muntah. Ummi fikir mungkin sebab tak makan semalam. Semalam masa kelas dr haesh mawar asik main je kat Shaklee sampai lupa makan. Ummi pulak sibuk dgr kelas dr haresh terlupa pulak kat mawar.

Tapi malam tu sampai rumah mawar makan banyak. Naik , telur ,kicap, makanan favroute mawar. Lain tak nak makan. Sebab tu ummi belikan mela shake untuk lengkapkan nutrisi mawar setiap hari. Sebab ummi tahu mawar memilih betul makan. Kat sekolah pulak entah apa yang di makan.

Subuh ni ummi bangun, ummi rasa badan mawar dah kebah. Alhamdulilah. Ummi terfikir patot tak bagi mawar susu sekarang . Semoga anak ummi cepat sihat ya. Aisyah dari semalam nak main dengan kakak mawar. Tapi mawar tak sihat.