012 - 677 0032

Alhamdulillah  kelas online bina dan masuk siri 3.

bermula dengan  sharing sesama shaklee sekarang  dah meluas sampai pada umum.

ini lah kerja sampingan olie sekarang .  sambil membantu ramai newbee untuk bisnes online dengan ilmu yg betul.

ada yg tertanya kenapa olie share sesama compititor. pada olie, rezeki allah luas. mana tahu boleh jadi saham akhirat dengan ilmu yg bermanfaat.

oksigen tak kan kurang walau manusia makin ramai. macam tu juga lah rezeki.

semoga kita semua  di limpahi rezeki dan di permudahkan. aminn