012 - 677 0032

GempalĀ tak semestinya anda tidak menarik. Walaupun kurus menjadi idaman semua orang, tatapi ada juga yang suka berbadan gempal atau berisi.Dan ada juga lelaki yang suka kan isteri berisi dari yang kurus halus macam batang mancis…hihi.. Boleh je kalau nak jadi gemuk tapi menarik

bentuk badan menarik walaupun anda gemuk

Anda boleh mendapat bentuk badan menarik walupun anda gempal dan masih boleh mengenakkan pakaian yang body shaping dengan size yang besar sedikit.

Gempal dengan bentuk badan yang menarik ialah

  • tanpa spare tyre
  • Tanpa kulit mengendur atau kehilangan bentuk di sana sini
  • Tanpa buncit. ni memang sangat susah untuk yang over weight. Tapi boleh di cuba
  • Tanpa selulit atau strech mark
  • Kulit yang anjal dan teggang

Dengan collagen, espĀ  shaklee , anda boleh gempal tapi menarik . Esp dan collagen membentuk tubuh dan meneggangkan kulit. Bila kulit teggang selulit pun akan mula pudar .Kulit yang anjal akan berada pada kedudukan asal dan tidak terlalu terlebih di sana , sini. Bentuk badan akan berada dalam keadaan berbentuk.

ESP Shaklee

shaklee collagen powder

Untuk masalah perut buncit. Sentiasa kosongkan perut selepas makan. Atau gunakan corset selama yang anda mampu atau sudah rasa selesa. Corset akan mencerut otot perut dan mengelakkan ia mengembang. Lama kelamaan ia akan biasa dengan keadaan yang kita set kan. Biasanya orang yang gempal gemar pakai baju besar supaya perut senang mengembang selepas makan… nahhh.. itu la yang kita dapat jika di biarkan.. otot perut yang mengembang.. Cari la korset atau gurdle yang sesuai dan selesa yang membolehkan anda pakai untuk jangka panjang.

Off course kalau dapat turun kan sikit badan lebih cantik. Boleh cuba juga Set kurus atau program pelangsingan.