012 - 677 0032

Kelebihan Ahli Shaklee

Semakin ramai pengguna Shaklee tapi ada yang masih belum tahu tetang keahlian Shaklee dan apa kelebihan ahli Shaklee ni. Shaklee mempunyai pengguna tetap di dalam dan di luar negara,.Setiap orang yang telah menggunakan Shaklee akan membuat pesanan berulang ( repeat order ) kerana keberkesanan produk Shaklee ini.Jom kita lihat apa kelebihan menjadi ahli Shaklee dan mengapa kita sebagai pengguna Shaklee atau yang ingin menggunakan produk Shaklee  ini perlu mendaftar sebagai ahli.

Mengapa perlu daftar Ahli Shaklee.?

images (30)

Shaklee memberikan keistimewaan kepada penggunanya dengan memberi peluang mendaftar sebagai ahli Shaklee. Jadi mengapa tidak kita gunakan apa yang Shaklee berikan. Kann….. Sebagai pengguna Shaklee atau yang ingin menggunakan Shaklee, mendaftar sebagai ahli melayakkkan kita mendapat keistimewaan sebagai ahli dan menguntungkan kita sebagai pengguna. Sama juga seperti kita jadi ahli J card, Cosway, tesco dan macam- macam lagi. Kan untung .

Kelebihan ahli Shaklee

  • Dapat membeli produk dengan Harga Ahli  dengan penjimatan 15% – 33%. ( jimat kan)

Penjimatan harga ini sangat berbaloi bagi pengguna.Jika setiap bulan kita membuat pesanan dan dapat jimat sebanyak ini kan menguntungkan. Kenapa nak beli dengan harga pasaran yang jauh lebih mahal kalau kita boleh dapat harga yang jauh lebih murah.

  • Promosi bulanan ahli

Setiap bulan Shaklee akan memberi promosi tertentu . Sebagai ahli kita dapat nikmati promosi yang jauh lebih murah berbanding harga pasaran dan kita antara yang terawal yang akan mengetahui promosi dari Shaklee , kehabisan stock atau limited stock. Jadi tak lah berebut dengan public bila stock terhad .

images (27)

  • Point untuk setiap pembelian dan rebate cash

Sama seperti menjadi ahli J card , cosway dan sebagainya. Kita layak mendapat point untuk setiap pembelian kita. Istimewanya,  Shaklee berikan dalam bentuk wang yang akan di kreditkan ke dalam account kita.( Wah lagi menarik dari J Card, Cosway, Tesco , Dll.). Lagi banyak point lagi banyak rebate cash.Umpama dapat guna Shaklee secara percuma. Wahhh !!!.

images (29)

  • Menerima penerbitan tertentu dari Shaklee.
  • Peluang Perniagaan bagi yang ingin menambah pendapatan sampingan atau yang ingin mempunyai perniagaan sendiri. ( maklumat lanjut CLICK SINI )

Selain kelebihan di atas, Ahli juga akan mendapat access online di www.shaklee2u.com.my  untuk pembelian secara online, news update, dan pelbagai lagi kemudahan untuk ahli.

Kelebihan Extra istimewa untuk yang berdaftar dengan kami. Hanya untuk yang berdaftar dengan kami.                 ( Rahsia kita ).

images (28)

Untungkan kalau daftar sebagai ahli. Tak perlu bersusah payah tunggu promosi nak dapat harga runtuh bergolek- golek dari pengedar, tu pun kalau ada .

Jom daftar ahli dan dan menguntungkan diri. Click CARA DAFTAR AHLI. Kami akan daftarkan anda SEPANTAS 5 MINIT dan anda terus layak membeli dengan harga ahli.

😉

alt=daftar ahli shaklee

 

 

Trackbacks/Pingbacks

  1. FAQ Daftar Ahli Shaklee | Pengedar Shaklee MalaysiaPengedar Shaklee Malaysia - […] Kelebihan Ahli Shaklee […]
  2. Cara Daftar Ahli | Pengedar Shaklee MalaysiaPengedar Shaklee Malaysia - […] Kelebihan Ahli Shaklee […]

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge