012 - 677 0032

Hari ni kata diet, sampai tengah hari tak boleh tahan dah. Ambil lauk penuh 1 pinggan. Lepas lunch tak lupa keropok dan biskut-biskut sebagai peneman di kala mulut ni gatal nak mengunyah. Kang tak dapat kunyah, ada yang makan orang pulak. Dah cuba banyak cara kawal selera makan. Tapi macam tu jugak seleranya.. Kawan – Kawan cakap ” ko ni makan banyak la “. Dan ginetik berselera. Mak pula suka masak sedap-sedap. Mana boleh tahan wooo…

Cara kawal selera makan dengan mudah

Hari ni nak cerita pasal cara kawal selera makan. Untuk yang kuat makan atau kerap mengunyah.Saya pun dulu macam tu masa zaman tembam dan cute dulu..hihi.Sekarang dan slim dan hot..Cheeewahh..ku puji diri sendiri, maap ye.hehe.

Masa badan besar memang susuah nak kawal selera makan.Sangat la susah. Badan ni dah biasa nak masuk banyak. Selera pun buka main lagi. Pantang nampak. Lambat sikit makan mengalahkan orang puasa lapar die.Saba je la hakak ni.Kalau nak tahu ada ubat kawal selera makan yang di jual di klinik tanpa pengawasan. Nama dia adipex atau duromin. Memang tak selera langsung. Boleh tak makan sampai 2 ke 3 hari.Bayang kan la.

Akhirnya saya jumpa cara kawal selera makan secara semulajadi. Iaitu Omega Shaklee ni.Dah tak yah jadi zombie tak makan 2 , 4 hari.. Omega je. Masa makan omega tu emang seriously rasa tak bernafsu tengok makanan. Keinginan nak makan tu tak macam dulu . Makan hanya sekadar makan asal tak mati kelaparan..huhu.. Nak tambah lagi la tidak.

Cara kawal selera makan dengan mudah

Omega ni mampu mengawal otak kita dan mengurangkan keinginan atau ketagihan.Sesuai untuk yang kuat makan, yang ketagih rokok atau ketagih makan gula macam pesakit kencing manis. Selain mengawal selera, Omega ni memecahkan lemak pada saluran darah. Sesuai untuk elakkkan penyumbatan pada salur darah , mengelakkan stroke, Darah tinggi dan darah kotor atau alahan. Sebabkan omega ni bekerja di otak dan membantu IQ so dia boleh mengawal mood..

Cara kawal selera makan dengan mudah

Part yang saya suka sebab dia boleh kawal selera dan kawal mood swing saya tiap bulan tu.. Dan yang penting hakak dapat kuruskan badan sambil sihatkan otak yang dah bekarat ni..huhu

Kalau korang yang kaki melantak, mengunyah tu, memang inilah yang sangat, sangat sesuai.. Hubunagi saya Pengedar Shaklee 012-6770032 ( whatsapp/telegram available ) untuk free consultation, cara makan, info produk dan promosi hebat Shaklee uoolssss.