closing Shaklee july 17

alhamdulillah dah selesai closing july 17 dengan cemerlang .  Lahir seorg leader bawah bimbingan olie  dengan income baru 4 angka . syukur. sambil makam buger ayam special lepas closing. sambil kami suami isteri bincang plan bulan ogos pula. setelah 3 tahun bisnes...

Kelas online masuk siri 3

Alhamdulillah  kelas online bina dan masuk siri 3. bermula dengan  sharing sesama shaklee sekarang  dah meluas sampai pada umum. ini lah kerja sampingan olie sekarang .  sambil membantu ramai newbee untuk bisnes online dengan ilmu yg betul. ada yg tertanya kenapa olie...

Model baru Penapis Air Coway yang kami terpaksa beli

Kisah Model Penapis Air Coway yang kami terpaksa beli hari tu Penapis air coway ni siapa tak kenal kan. Dalam shooping mall pun belambak booth coway ni. Tu belum lagi agen coway di merata2 kawasan . Penapis air jenama coway ni dah lama dalam pasaran . Aku ingat lagi...

Service Penapis Air Luar Rumah Blondal

Service penapis air luar rumah blondal Murah Zaman sekarang ramai dah guna penapis air luar rumah . Tujuan untuk menapis air luar rumah supaya se isi rumah dapat air yang bersih . Tak di nafikan air kat malaysia ni belum lagi cukup bersih dari bau, klorin , kuman dan...

BELI VITAMIN LEBIH MURAH DARI BELI INSURANCE

Cabaran kempen kesihatan " beli vitamin lebih murah dari beli insurance " Assalamualaikum semua. Sangat excited bulan ni sebab akan join cabaran kempen kesihatan buat pertama kali selama 3 tahun bergelar blogger ni dengan topic beli vitamin lebih murah dari beli...

Punca kulit tangan berkedut dan cara mengatasinya

Punca Kulit Tangan Berkedut Selain muka, tangan adalah tempat yang juga sangat mudah untuk berkedut dan juga   kawasan yang senang terlihat seperti muka. Kulit tangan berkedut sangat biasa di kalangan orang yang dah berumur. Tapi ada juga yang belum tua tapi kulit...

Peria Katak Untuk Kencing Manis

Khasiat Peria Katak Untuk Kencing Manis Olie tak ade masalah kencing manis.Tapi mak dan nenek ada . Selalu diorg makan peria katak ni .mungkin sebab khasiat peria katak untuk kencing manis . Dulu Olie memang tak tahu peria katak ni membantu kencing manis. Cuma tahu ni...

Saya akan membantu anda rasa sihat dari semalam dan lebih ceria menjalani kehidupan bersama orang tersayang

Olie Fazlia

Pengedar Bebas Shaklee

Hubungi

Pengedar Shaklee Malaysia

Postage & COD

Contact

012-677 0032

Email

boomersempire@gmail.com