Kepakaran kami membantu anda mendapat cadangan vitamin yang bersesuian dengan khidmat nasihat secara profisional Hubungi Olie 012 677 0032 ( Vitamin consultant )

Category Archives: Set Shaklee

Set Detox Shaklee Bantu Detox Yang Berkesan Dan Sihat

Post Image

Selama hidup ni rasanya tak pernah buat detox.Dalam badan ni entah macam mana rupanya. Sejak business shaklee ni baru sedar penting nya detox penting nya ambil set detox.

Read More

Set Bersalin Shaklee Jadi Pilihan Ibu Zaman Moden

Set Bersalin Shaklee Jadi Pilihan Ibu Zaman Moden untuk membantu pemulihan ketika dalam pantang . Ramai ibu-ibu semakin peka tentang kepentingan nutrisi ketika di dalam pantang juga menyusu , tidak juga mengabaikan herba-herba dan rempah ratus turun temurun nenek moyang kita.

Read More

Set Berhenti Merokok

Tak dapat di nafikan sangat banyak di pasaran produk untuk berhenti merokok dan masih tidak dapat memberikan kesan berhenti dengan mudah pada perokok .Saya sendiri pernah ingin mencuba beberapa produk lain sebelum ini seperti nicotin replacement , nicotin patch , Nicotin gum, vape dan lain-lain. Tapi Set berhenti merokok ni sangat berbaloi dan mampu buat saya […]

Read More

Vitamin berhenti merokok

Set vitamin berhenti merokok yang berkesan untuk korang yang nak berhenti dan yang tengah planing sambil masih bakar rokok..hehe.. Dah faham sangat azam berhenti merokok ni bukan pekara yang mudah kalau tak kena cara dan turn on point dia. Ada yang makin di rancang , makin susah nak berenti.

Read More

Set perut buncit

Masalah perut buncit memang masalah besar. Jenuh nak sorok perut.. Tak terkawal dia membesar bagai johan.hihi.. sabar je lah aku dengan perut ni..Hasil dari hilang sabar tu lah dapat peluang mencuba set perut buncit ni sendiri.

Read More

Set Kurus Shaklee – 4kg dalam 1 bulan

Makin ramai orang sedar tentang kurus yang sihat , berkesan dan tanpa kesan sampingan. Set kurus shaklee sangat popular dan berkesan berbanding set kurus yang lain.Macam mana set kurus di katakan berkesan ialah hasil kurus yang kita dapat yang bukan setakat turun berat badan . Set kurus shaklee memberikan anda kurus yang sihat dan cantik.

Read More

Vitamin Kanak-Kanak

Post Image

Vitamin kanak-kanak amat penting membantu anak-anak kita membesar dan kesihatan yang baik. Anak-anak mungkin sudah nampak pandai bercakap dan berlari, kadang-kadang dan pandai menjawab pun..hihi.. Tapi itu tak bermakna mereka sudah berkembang sepenuhnya. Sehingga umur 18 tahun anak-anak masih berkembang dari segi fizikal dan mental.Cukup kah nutrisi dalam menu harian mereka untuk menyokong semua perkembangan mereka […]

Read More

Set Kesihatan Suami Isteri

Post Image

Selalu baca cerita tentang keluhan suami atau keluhan isteri, samaada mengeluh pada pasangan atau mengeluh dengan diri sendiri. Semakin lama perkahwinan semakin banyak keluhan. Kalau  pasangan kita mengeluh pada kita tak mengapa, mungkin kita boleh perbaiki diri. kalau yang tidak mengeluh pada kita tetapi mengeluh pada orang lain…hmmmm.. jaga-jaga. kesihatan suami isteri perlu di jaga […]

Read More

Kuruskan Badan Ketika Menyusu

Dah mengandung 9 bulan tentu berkilo-kilo badan naik. Macam mana nak kembalikan berat badan ke berat yang asal..??? Boleh ker nak makan ubat kurus sambil menyusu bayi ni ??

Read More

Masalah kurang rangsangan

Teringat kisah seorang pelanggan yang baru berkahwin 3 tahun dan mengalami masalah kurang rangsangan seksual selepas melahirkan anak pertamanya melalui cesarean. Dia sendiri tidak tahu yang dia mengalami masalah mati putik dan berangapan yang suaminya tidak pandai merangsang dan merasa jemu dengan hubungan bersama sehinggalah saya menerangkan kepadanya.

Read More

Set Kesihatan Lelaki

Semakin usia meningkat ,kita  cenderung semakin kurang mengambil nutrisi penting dalam diet harian kita.Menyebabkan penurunan nafsu seks,kurang rangsangan,kurang tenaga , mempengaruhi kualiti sperm dan sebagainya. Zink dan vitamin E sangat baik untuk kesihatan lelaki untuk mengekalkan kesihatan prostat dan kesihatan seksual keseluruhan.

Read More

Set Penyusuan

Dah ramai yang sedar tentang khasiat susu ibu sekarang, dan makin ramai ibu-ibu memilih menyusukan anak sendiri. .Khasiat susu ibu ini tidak ada bandingan, berganda-ganda lebih baik dari susu formula dan banyak manfaat kepada bayi untuk perkembangan, kecerdasan, kesihatan, dan banyak lagi.

Read More

Kulit Gebu dan berseri

Kita dilahirkan dengan keadaan kulit  gebu dan berseri.Semakin meningkatnya usia ,semakin perlahan-lahan ia hilang dengan pendedahan alam sekitar, pemakanan yang tidak seimbang,kesan sampingan product  dan penuaan sistem badan kita.Shaklee Flawless Beauty Set dapat membantu anda memperbaiki keadaan kulit  dan kesihatan

Read More

Pencerahan Kulit

Siapa tak nak kulit Cerah, Glowing,Gebus dan berseri-seri kan.Terlalu banyak product di pasaran untuk pencerahan kulit ni.Ada yang menjanjikan pencerahan drastik dalam masa beberapa hari tidak kurang juga yang mencerah melalui pengelupasan kulit.Krim pencerahan dalam beberapa biasanya mengandungi steriod yang mampu mencerah dengan cepat yang boleh mendatangkan kesan sampingan apabila berhenti.

Read More

Set Bersalin dan menyusu

Banyak sungguh set-set bersalin di pasaran sekarang.. untuk yang 1st timer nak bertarung nyawa ni mesti tak berapa nak sure set besalin dan menyusu apa yang bagus dan sesuai, tertanya nak set besalin yang macam mana.Yang dah otaimer, dah berkali2 berjuang mesti dah arif  tentang apa  yang diperlukan semasa berpantang.

Read More

Set Jerawat Shaklee

Set Jerawat Shaklee Entry kali ni saya nak cerita tetang Set Jerawat Shaklee yang awesome.Ini adalah antara set- set yang ada dalam Set Kecantikan Shaklee,Macam cerite pada entry lepas tentang merawat dan menghapuskan jerawat dari dalam serta menstabilkan Hormon bagi mengelak jerawat datang balik.

Read More