Belajar menulis di blog dan kempen kesihatan

Kali ni saya anjurkan blog mentoring untuk membantu blogger belajar menulis di blog dengan cara yang betul dan di anjurkan sekali kempen kesedaran kesihatan dan tenaga. Blog mentoring / program belajar menulis di blog ni di anjurkan selama insyallah 1 bulan . Sepanjang Program ini saya akan pantau dan bimbing peserta untuk cara menulis di blog dengan betul dan strategi sebagai blogger yang mampu membantu marketing anda di google search.

Belajar menulis di blog

Teknik penulisan akan di berikan beserta task-task lain. Selain task dan  cara menulis di blog dengan betul, peserta juga di ajar  cara mengendalikan blog dan web secara teknikal dan juga strategi. Oleh kerana perlukan pemantauan, program belajar menulis di blog & kempen kesihatan ini tidak lebih 20 orang bagi memudahkan pemantauan. Mungkin pada siri lain boleh untyuk penyertaan lebih 20 orang.

Di samping program belajar menulis di blog ini. Kami juga sedang melakukan kempen kesihatan dan tingkatkan tenaga. Ia menjadi topic utama dan insyallah topik kesihatan lain untuk task berikut nya. Ia bagi membantu menyebarkan kepentingan tentang kesihatan , tips dan juga petua.

Seramai 10 blog menyertai program ini iaitu:

 1. ummisihat.com
 2. ummiqadeer.com
 3. hudazin.com
 4. miazain.com
 5. Ohmyvitamin.com
 6. Ibusrikandi.com
 7. haniismail.com
 8. rozianaismail.blogspot.com
 9. qjunior.com
 10. nutrisisemulajadi.com

cara buat blog

Benefit dari program belajar menulis di blog ni akan menjadikan anda

 • Mahir menulis
 • Mudah nak lahirkan idea untuk menulis
 • Menulis dengan cara yang google suka
 • Mudah untuk anda ranking di google
 • Dapat lebih ramai visitor di ke blog anda

Selain tu ada input special yang hanya peserta sahaja yang tahu dan saya share kan dalam program buat blog & cara menulis di blog dengan betul dan berkesan.

Pada anda yang tak tahu nak kendalikan blog atau mencari service untuk blog boleh pm saya untuk bertanya sebarang topik berkenaan

Khas untuk anda yang mahu belajar membina blospot. Iaitu blog percuma. Boleh daftar untuk join kelas online secara PERCUMA