012 - 677 0032

Set vitamin berhenti merokok yang berkesan untuk korang yang nak berhenti dan yang tengah planing sambil masih bakar rokok..hehe.. Dah faham sangat azam berhenti merokok ni bukan pekara yang mudah kalau tak kena cara dan turn on point dia. Ada yang makin di rancang , makin susah nak berenti. Ada pulak yang boleh rancang dan berhenti secara berperingkat. Paling kental, yang berhenti drastik.Macam-macam cara ikut cara dan kesesuain badan masing-masing.

berhenti merokok

Cara berhenti merokok ada macam-macam yang korang boleh google di internet. Dari tips sampai la rawatan . Korang boleh guna tips dan cara rawatan yaang ada kat luar tu untuk bantu korang berhenti merokok. Tapi ada cara yang ramai antara orang berhenti merokok lupa atau tak tahu. Maknan seimbang dan makanan yang boleh bantu korang berhenti dengan mudah sangat. Selain diri korang tu, badan korang jugak perlu bantuan untuk menghadapi waktu-waktu tanpa nikotin dan karbon monoksida. So bantu la badan sikit bro.. Sian sistem badan tu. terkezut.Dan tak de la korang struggle giler nak benti rokok tu..

berhenti merokok

Apa kelebihan set berhenti merokok ni ?

  • Tak perlu susah payah menahan ketagihan. Biar badan sendiri menolak secara semulajadi.
  • 100% semulajadi tanpa bahan pengawet atau bahan berbahaya
  • Super Brand Genus book of record yang terbukti keberkesanan memperbaiki kesihatan
  • Vitamin semulajadi yang di perlukan badan untuk pemulihan dan kesihatan perokok.
  • Exclusive hanya di Shaklee dan tidak terdapat di tempat lain
  • Menggunakan bahan terbaik dunia dengan kesan lebih optimun pada kesihatan berbanding vitamin lain. ( produk nutrisi no 1 di dunia )
  • Membantu perokok berhenti dengan mudah tanpa bergantung pada bahan gantian nikotin atau lain-lain rawatan.

Manfaat Set vitamin berhenti merokok

  • Antioksida yang kuat membantu memperbaiki kerosakkan akibat merokok.
  • Detoksifikasi- menyahkah nikotin dan karbon monoksida di dalam badan dengan cepat
  • Mengawal tekanan dan megurangkan depression ketika fasa withdraw
  • Mengurangkan ketagihan atau tidak ketagih langsung.
  • Mengawal fungsi otak untuk kosentrasi dan focus lebih baik
  • Mengurangkan withdraw simptom seperti : pening, sakit kepala, tekanan, mudah marah, letih dan lesu, mengantuk, sesak nafas, masalah jantung dan lain-lain
  • Sesetengah orang mengalamai penolakkan terhadap rokok dengan sendirinya seperti : tak boleh bau rokok, nak mutah, dah tepu , rokok pahit dan  sebagainya.

Merokok bertahun-tahun memang bukan pekara senang jadi bantu lah badan korang menghadapi saat-saat tanpa nakotin dan karbon monoksida tu. Kalau korang tak berhenti sekarang atau cuba-cuba nak berhenti. atau terfikir nak berenti. Korang rasa bila lagi ??? Jangan tunggu dah sakit. Percaya atau tak , lepas korang dah guna set ni korang akan dapat rasa kelainan badan menolak nikotin .Benda paling last nak kena baiki adalah habit .

berhenti merokok

Sedikit sharing dari salah seorang pelanggan yang dah berjaya dan mungkin boleh bagi semangat utk korang jugak

“Aku behenti dengan set ni tanpa nikotin replacement. turn on point aku adalah isteri dan anak – anak yang perlu aku untuk sihat. Dan selepas melawat seorang makcik yang sedang kanser paru-paru stage 3 yang memang aku tahu makcik tu merokok dari muda. Aku pula kadang-kadang ada rasa sesak nafas.. seramm “

Untuk korang yang nak berhenti dan bakal berhenti boleh contact saya Pengedar Shaklee Malaysia 012-6770032. Konsultasi percuma. Jadual makan dan cara yang tepat menangani masalah korang dan support dari kami.

Semoga kita semua kekal sihat untuk diri sendiri dan orang tersayang.