012 - 677 0032

Assalamualaikum. Taniah sekali lagi buat leader baru saya, yanti yang dapat capai Supervisor bulan lepas. Sekarang tiba masa untuk turunkan ilmu leadership pada yanti dan bantu yanti pula memimpin team sendiri.

Kelmarin kami set untuk coaching dan set target baru bulan ni. Memnadangkan kami bawa anak masing2 dan shaklee dah tak de playground, maka kami paln ke tempat yang sesuai untuk anak2 juga.

Selepas makan dan rai kan supervisor baru, kami coaching di palyground supaya anak boleh bebas bermain. Coaching macam tak ada orang kat situ. Memang macam tak hiraukan pun suasana bising dengan budak2 bermain. Malah rasa selesa dapat coaching santai macam ni.

Hampir 4 jam kami sampai tak perasan waktu sebab selesa dan anak2 pun tak kacau atau meragam. Banyak strategi baru yang dapat kami bincangkan dan insyallah strategi fast track untuk bantu team yanti pula. Selain itu bincang tentang bonus dan income baru yang bakal yanti dapat sebagai leader baru. Income makin bertambah dan banyak peluang buat duit lagi.

Alhamdullilah selesai coaching business santai kami beredar . Anak2 tertidur terus dalam kereta keletihan bermain. Mak pula macam-macam dalam fikiran dan excited nak apply strategi baru.