Kepakaran kami membantu anda mendapat cadangan vitamin yang bersesuian dengan khidmat nasihat secara profisional Hubungi Olie 012 677 0032 ( Vitamin consultant )

Category Archives: The Shaklee

Shaklee Vitamin No 1 Dan Tertua Di Dunia

Pernah dengar produk Shaklee ? atau pernah gunakan shaklee vitamin ? Shaklee ni bukan sebarang produk. Shaklee adalah produk yang bukan sekadar claim produk sendiri bagus . Shaklee mempunyai bukti bahawa produknya betul-betul berkesan dan selamat.Bukan sekadar omong kosong Shaklee vitamin adalah vitamin semulajadi no 1 dan tertua di dunia juga bapa kepada semua vitamin […]

Read More

Landmark Study Shaklee Bukti Produk Shaklee Selamat Dan Berkesan

Landmark study shaklee bukti produk shaklee selamat dan berkesan. Apa itu landmark study dan apa pentingnya.Landmark study adalah kajian yang

Read More

Makan shaklee tak berkesan

Post Image

Walaupun Shaklee ni produk nutrisi no 1 , 100% semulajadi, ada kajian saintific, tapi ada juga yang makan Shaklee tak berkesan.Ada juga yang tak dapat rasa kesan kesihatan optimun dan menyelesaikan masalah kesihatan yang di hadapi. kesian dan ruginya beli tapi tak dapat kesan.Paling rugi tak dapat effect macam pengguna lain rasa selepas menggunakkan shaklee.

Read More

Produk Shaklee berbahaya, betul ker ?

Post Image

Dua tiga menjak ni banyak betul viral tentang produk Shaklee berbahaya, betuk ker ?Saya sendiri terkejut membaca berita-berita yang tersebar luas oleh pemberita tak berdaftar ni..huhu..

Read More

Berniaga Online

Sebagai ahli ,selain mendapat kesihatan yang baik , menikmati harga ahli yang menjimatkan serta promosi ahli, kita juga boleh berniaga online atau offline dengan Shaklee. Bagaimana berniaga dengan shaklee ?

Read More

Tentang Shaklee

Kali ni saya nak berkongsi tentang shaklee.Masih ramai yang belum mengenali Shaklee. Ada juga yang bertanya perbezaan Shaklee dengan product2 lain yang ada di pasaran.Shaklee  bermula sejak tahun 1956 dengan Dr. Forrest C. Shaklee. Hari ini Shaklee adalah syarikat suppliment semulajadi no 1 di America Syarikat 

Read More

Perbezaan Shaklee dan Vitamin lain

Ramai bertanya ape perbezaan Shaklee dengan vitamin lain di pasaran . Ade jugak yang cakap ” Shaklee ni mahal la.Baik beli kat farmasi je , lg murah ” Kenapa Shaklee bagus?

Read More