Kepakaran kami membantu anda mendapat cadangan vitamin yang bersesuian dengan khidmat nasihat secara profisional Hubungi Olie 012 677 0032 ( Vitamin consultant )

Category Archives: Shaklee Produk

Vivix Shaklee Suppliment Terbaik Alaf Baru

Vivix Shaklee suppliment terbaik Alaf Baru Vivix Shaklee ni suppliment terbaik abad ni hasil dari penemuan terbaik beberapa saintis dunia dan di kaji selama berpuluh tahun. Satu-satunya suppliment yang berkesan dan terbukti dengan kajian klinikal juga Landmark study . Vivix Shaklee juga suppliment yang 100% asli tanpa sebarang pengawet, bahan kimia dan di jaga dari […]

Read More

Perbezaan Ostematrix Shaklee Dan Kalsium Biasa

Dulu saya hanya makan kalsium hanya bila pregnant saja. Itu pun dokter yang bagi. Bukan sebab saya tak suka vitamin , tapi sebab saya tak rasa kesan yang vitamin bantu kesihatan saya. Sehinggalah saya tahu perbezaan ostematrix shaklee dan kalsium biasa.

Read More

Perbezaan Collagen Dan Esp Shaklee, Mana Lebih Sesuai ?

Perbezaan Collagen dan ESP Shaklee, Mana agak nya yang kita perlukan. Kalau Olie , dua2 ni olie suka sebab keduanya ada kelebihan masing-masing. Mari kite tengok apa yang lebih apa yang kurang, agaknya dan mana yang sesuai dan perlu untuk kita ni.

Read More

Set Detox Shaklee Bantu Detox Yang Berkesan Dan Sihat

Post Image

Selama hidup ni rasanya tak pernah buat detox.Dalam badan ni entah macam mana rupanya. Sejak business shaklee ni baru sedar penting nya detox penting nya ambil set detox.

Read More

Alfalfa Shaklee

Alfalfa ni tumbuhan herba juga di gelar sebagai raja tumbuhan kerana mempunyai akar yang sangat panjang sepanjang 6 meter. Lebih panjang dari pokok yang besar. Sebab akar yang panjang ni, alfalfa menyerap sangat banyak zat dan mineral sehingga banyak nutrisi dari pokok yang kenit ni.

Read More

Vitamin B Complex

Vitamin B Complex ni vitamin yang ada dalam basic wellness. Basic wellness bermaksud vitamin basic yang kita perlu ambil setiap hari. Sama ada dari makanan atau suppliment atau kedua-dua nya sebab kita perlu makan vitamin kerana zat dalam makanan kadang-kadang musnah.

Read More

Bersenam Tapi Susah Kawal Makan, Apa Perlu Buat

Bersenam Tapi Susah Kawal Makan, Apa Perlu Buat jika berada dalam situasi macam ni. Sebab kalau kita besenam tapi masih makan macam biasa, apa yang kita burn masa bersenam akan di tambah balik dengan apa yang kita makan.

Read More

Hati-Hati , kurang Vitamin B Boleh Menyebabkan Penyakit Jiwa

Post Image

Ramai orang tidak sedar yang mereka sedang mengalami kurang vitamin B . Simthomp2 kekurangan vitamin B menyamai seperti anda sedang mengalami masalah jiwa.

Read More

11 Tanda Kekurangan B Complex Yang Tidak Boleh Diabaikan

Kekurangan B Complex  yang orang tak tahu dan mengabaikan pengambilannya setiap hari. B Comolex adalah vitamin yabg sangat banyak manfaat.Namun B Complex  seakan tidak popular .

Read More

Cara Beli Shaklee Online

Bagi mereka yang sibuk dan mahu beli shaklee secara online. Nah ini cara pembelian melalui online yang mungkin dapat menjimatkan masa dan memudahkan anda. Ikut aturan yang di sediakan melalui E-Sell .

Read More

Alfalfa Untuk Wanita

Alfalfa untuk wanita atau di kenali sebagai Jamu moden yang  semakin di minati ramai. Terutamanya ibu berpantang dan menyusu . Alfalfa adalah raja segala tumbuhan yang mempunyai akar yang panjang dan menyimpan banyak nutrisi berbanding tumbuhan lain

Read More

Nutriferon : Bagaimana Sistem Imun Badan Manusia Berfungsi

Tahu tak kita yang dalam badan kita ada antibody semulajadi yang allah telah cipta untuk melindungi kita dari jangkitan penyakit .  sistem imun badan manusia ni sangat kuat dan lebih  baik dari antibiotik buatan manusia.

Read More

Nutriferon Shaklee : Apa Ibu Bapa Perlu Tahu Sebelum Memberikan Anak Antibiotik

Nutriferon Shaklee  memang wajib ada kat rumah saya dah umpama first aid kit kat rumah.Nutriferon meningkatkan imumisasi badan melawan  dan mengelakkan jangkitan .

Read More

vitamin shaklee yang wajib ada setiap rumah

Vitamin Shaklee  adalah vitamin terbaik .Mengikut kajian , vitamin shaklee mampu  memberikan kesihatan yg baik dan boleh di ambil jangka panjang tanpa kesan sampingan.

Read More

Hilangkan stretch marks besalin dalam 1 bulan

Dah brtahun saya cari cara untuk hilangkan stretch marks .. Maklumla orang dah beranak, stretch marks di sana sini. Macam gempa bumi daaa.. haha.. Anak no satu memang habis gempa 1 badan. Dari kaki peha, punggung dan perut.. huhu.. Rasa dah pakai segala macam losyen tapi gempa jugak… Tak dapat nak elak..Ada yang gempa kecik, […]

Read More

Hilangkan bintik hitam di muka

Post Image

Muka kalau bintik memang ganggu penampilan.Bintik hitam ni termasuklah pigmentation, parut jerawat dan erut luka. macam mana nak hilangkan bintik hitam di muka dengan berkesan tanpa kesan sampingan.

Read More

Gebukan kulit dengan mudah dan cepat

Post Image

Kulit gebu ni memang idaman setiap wanita gebu ala-ala retis wanita . tak pun model-model yang hot.Nak di fikirkan dapat kulit gebu ni macam jauh panggang dari api, tak tercapai dik akal fikiran. Tak senang wei nak dapat kulit baby balik.Badan dah penuh toksid, dah rosak sana-sini.Dah segala macam radiasi lekat kat kulit ni..huhu..Kalau ada […]

Read More

Kulit cantik dengan kolagen

Post Image

Tahukah kita kolagen bukan sekadar menghilangkan kedutan seperti yang kita biasa dengar. Ramai celebriti dapat kulit yang cantik dengan kolagen walaupun mereka belum berkedut. Jadi manfaat kolagen bukan lah sekadar untuk kedutan. Kolagen mampu mencantikan kulit kita aka gebu.

Read More

Cara hilangkan kesan conteng

Post Image

Biasa tak kita lihat rumah orang yang ada lukisan warna-warni di dinding ? Selalukan. Lagi-lagi untuk oarang yang ada anak-anak kecil yang baru pandai menggunakkan pensil. Habis dinding dan meja di lukisnya..hihi.. Saya masa kecil pun macam tu. Terfikir juga cara hilangkan kesan conteng di dinding dan meja.

Read More

Vivix

Vivix  Shaklee adalah suppliment anti penuaan yang membantu melambatkan penuaan pada tahap selular . Vivix adalah penemuaan terhebat hasil dari pada perkongsian penyelidikan bertahun- tahun oleh  saintis terkemuka.Dan ia nya exclusive hanya di Shaklee dan tidak terdapat di tempat lain.Selain penemuaan terhebat , Vivix juga adalah SUPER BRAND GENIUS BOOK OF RECORD yang seharusnya dimiliki oleh […]

Read More

Vivix

Harga : RM475.00 Perkongsian penyelidikan bertahun-tahun dengan saintis terkemuka  telah menghasilkan Vivix, penemuan saintis yang hebat dari Shaklee.Hanya Vivix mengandungi andunan fitonutrien proprietari, yang memanfaatkan kuasa anggur muscadine yang jarang di temui dan resveratrol, menghasilkan ramuan yang 10x lebih efektif dari hanya resveratrol sahaja dalam melambatkan mekanisma utama penuaan selular.

Read More

Nutriferon

Harga : RM 181.25 Interferon buat julung kalinya di temui oleh DR.Yasuhiko Kojima dari University Tokyo pada tahun 1954 dan menjalankan kajian selama 40 tahun.

Post Tagged with
Read More

Zinc

Harga : RM 33.75 Dirumus dari zinc glukonut semulajadi bergabung dengan nutrien semulajadi yang lain seperti kalsium dan serbuk alfalfa untuk menghasilkan zinc yang mudah di serap oleh tubuh.Sesuai untuk pengambilan jangka panjang dan berkesan dalam mengeluarkan logam toksik seperti kadmium dan plumbum dari tubuh.

Post Tagged with ,
Read More

Vita-Lea

Harga : RM 88.75 Vita-Lea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang pertama di cipta di dunia.Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diektrak dari sayuran dan buahan,12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disaran oleh RDA.

Post Tagged with ,
Read More

Vita E Complex

Vitamin E adalah vitamin yang larut dalam lemak. Boleh didapati pada makanan termasuk minyak sayur-sayuran, bijirin, daging, ayam, telur, buah-buahan, sayur-sayuran, dan minyak germa gandum. Juga boleh didapati dari makanan tambahan.

Post Tagged with ,
Read More

Vita C Plus

Harga : RM 92.50 ” Sains pembebasan berterusan secara semulajadi” vitamin C telah di reka oleh Shaklee.Setiap tablet Vita C Plus mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya ( 500mg) .

Post Tagged with ,
Read More

Performance Drink

Harga : RM 82.50 Performance Drink di reka khusus untuk para angkasawan NASA,para atlet bertaraf antarabangsa dan pengembara terkemuka memilih Performance Drink sebagai pilihan utama mereka.Minuman ini telah banyak membantu mereka dalam mencipta rekod dunia dalam sukan mahupubn pengembaraan.

Read More

Peppermint Ginger Plus

Harga : RM 45.00 Peppermint Ginger Plus adalah Kombinasi 4 herba dari Barat dan Timur, dan dihasilkan di bawah prosedur standard dengan melalui penggunaan teknologi sains terkini.

Post Tagged with
Read More

OsteMatrix

Harga : RM 61.00 Kalsium yang isinya paling seimbang memastikan kadar penyerapannya adalah 99%.Formulanya unik  OsteMatrix Shaklee,dibuat dari mineral semulajadi dan garam mineral dari laut mati, mengandungi kalsium,magnasium,fosforus dan vitamin D,zinc,kuprum,manganes dan boron.Nutrien-nutrien ini perlu di ambil bersama-sama untuk penyerapan oleh tubuh dan menghalang endapan sesetenagh mineral.

Post Tagged with ,
Read More

Omega Guard

Minyak Ikan terbaik di dunia Shaklee Omega Guard diekstrak dari ikan laut air sejuk ( sardin,mackerel,herring,anchovies) di perairan negara Jepun.Ia bukan hati minyak ikan.Omega Guard adalah 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan.

Read More

Meal Shakes

Harga : RM 113.75 Meal Shakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisi mudah diserap untuk kegunaan harian.Diperbuat daripada bahan semulajadi ; buah-buahan,sayur-sayuran,kacang soya,lactalbumin(sejenis susu)

Post Tagged with
Read More