012 - 677 0032

closing Shaklee july 17

alhamdulillah dah selesai closing july 17 dengan cemerlang .  Lahir seorg leader bawah bimbingan olie  dengan income baru 4 angka . syukur. sambil makam buger ayam special lepas closing. sambil kami suami isteri bincang plan bulan ogos pula. setelah 3 tahun bisnes...

Kelas online masuk siri 3

Alhamdulillah  kelas online bina dan masuk siri 3. bermula dengan  sharing sesama shaklee sekarang  dah meluas sampai pada umum. ini lah kerja sampingan olie sekarang .  sambil membantu ramai newbee untuk bisnes online dengan ilmu yg betul. ada yg tertanya kenapa olie...
Model baru Penapis Air Coway yang kami terpaksa beli

Model baru Penapis Air Coway yang kami terpaksa beli

Kisah Model Penapis Air Coway yang kami terpaksa beli hari tu Penapis air coway ni siapa tak kenal kan. Dalam shooping mall pun belambak booth coway ni. Tu belum lagi agen coway di merata2 kawasan . Penapis air jenama coway ni dah lama dalam pasaran . Aku ingat lagi...
Service Penapis Air Luar Rumah Blondal

Service Penapis Air Luar Rumah Blondal

Service penapis air luar rumah blondal Murah Zaman sekarang ramai dah guna penapis air luar rumah . Tujuan untuk menapis air luar rumah supaya se isi rumah dapat air yang bersih . Tak di nafikan air kat malaysia ni belum lagi cukup bersih dari bau, klorin , kuman dan...

Mawar Tak Sihat

Hari ni mawar tak sihat, Muntah-muntah. Tak tahu la apa yang salah makan sebab mawar sorang je kena. Dari siang tadi die tak mahu makan. Yang nak hanya performance drink . Ummi dah bagi nutriferon tapi suhu belum turun satu hari semalam. Pagi-pagi mawar tak sihat dah....