Kepakaran kami membantu anda mendapat cadangan vitamin yang bersesuian dengan khidmat nasihat secara profisional Hubungi Olie 012 677 0032 ( Vitamin consultant )

Category Archives: Berhenti Merokok

7 cara berhenti merokok bantu panjang umur

Cara berhenti merokok yang patut anda cuba Tak dinafikan berhenti merokok ni sesuatu yg sukar. Tapi itu bukan alasan untuk kite terus merokok dan terus hidup dalam keadaan nafas yg tak stabil, dada yang ketat ,

Read More

ketagihan merokok , bagaimana ia terjadi ?

Ramai orang tidak faham tentang ketagihan merokok dan bagai mana ia terjadi samada orang yang merokok atau yang tidak merokok.Bagi perokok mereka hanya rasa keseronokkan merokok dan getaran emosi yang mereka rasa seperti mengurangkan stress, gemuruh,risau dan sebagainya.

Read More

LANGKAH AWAL BERHENTI MEROKOK

Langkah awal berhenti merokok ni bukan lah aku plan pun.Semua nya secara tak sengaja dan mungkin Allah sedang nak makbulkan doa aku dan doa orang yang mendoakan aku. Alhamdullilah. .

Read More

Pengalaman nak berhenti merokok

Berhenti merokok tinggal niat atau kenyataan ? dulu aku ingat hanyalah angan-angan . Tapi sekarang dah jadi kenyataan dan aku rasa sangat happy nak share pengalaman nak berhenti merokok dan bantu orang lain  yang nak berhenti merokok atau yang lebih kurang macam aku dulu. Niat..niat dan niat , tapi tak berhenti jugak

Read More

Set Berhenti Merokok

Tak dapat di nafikan sangat banyak di pasaran produk untuk berhenti merokok dan masih tidak dapat memberikan kesan berhenti dengan mudah pada perokok .Saya sendiri pernah ingin mencuba beberapa produk lain sebelum ini seperti nicotin replacement , nicotin patch , Nicotin gum, vape dan lain-lain. Tapi Set berhenti merokok ni sangat berbaloi dan mampu buat saya […]

Read More