Tanda Anda Perlu Penapis Air Luar Rumah

Tanda Anda Perlu Penapis Air Luar Rumah

Penapis Air Luar Rumah Dulu aku pun tak tahu apa perlunya Penapis Air Luar Rumah ni.  yang aku tahu hanya  untuk minum supaya tak perlu masak. Senang lah kerja kan. Tidak juga aku tahu yang air kat Malaysia ni tidaklah sebersih mana  rupanya. Aku fikirkan hanya...

Akibatnya bila dah lama tak service braces

sudah berapa lama aku asyik sakit rahang. mungkin sebab lama sangat dah tak check braces akibat terlalu sibuk.   hari ini aku ke klinik untuk check gigi. ” dokter gusi belakang saya bengkak sikit. mungkin braces ni tolak ke belakang” ini bukanlah kali gusi...
Belajar menulis di blog dan kempen kesihatan

Belajar menulis di blog dan kempen kesihatan

Belajar menulis di blog dan kempen kesihatan Kali ni saya anjurkan blog mentoring untuk membantu blogger belajar menulis di blog dengan cara yang betul dan di anjurkan sekali kempen kesedaran kesihatan dan tenaga. Blog mentoring / program belajar menulis di blog ni di...